Η "απάντηση" Ολυμπιακού για Λάζαρο

Η στήλη του Contra.gr "Ερυθρός Σταυρός" είχε αποκαλύψει το ραντεβού Μελισσανίδη - Χριστοδουλόπουλου που αφορούσε το μέλλον του παίκτη στην ΑΕΚ. Έπειτα, δημιουργήθηκαν πολλά σενάρια για τον Λάζαρο και αρκετά τον ενέπλεκαν με τον Ολυμπιακό. Τι λένε στο λιμάνι για τη συγκεκριμένη περίπτωση;

Η "απάντηση" Ολυμπιακού για Λάζαρο

Η ΑΕΚ βρίσκεται μισό βήμα πριν από την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κυριαρχεί στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ η... Λαζαριάδα, το μέλλον δηλαδή του κορυφαίου της παίκτη. Που θα βρει η σεζόν 2018 - 2019 τον Λάζαρο; Στην ΑΕΚ; Στο εξωτερικό; Ή μήπως ο έμπειρος winger δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει, συνεχίζοντας την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μετά την αποκάλυψη του "Ερυθρού Σταυρού", της στήλης του Contra.gr σχετικά με το ραντεβού που είχε ο 31χρονος άσος με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν κατάληξε σε άμεση συμφωνία μεταξύ των δύο, πολλά σενάρια δημιουργήθηκαν σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι λίγοι δε αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, φτάνοντας έτσι σ' ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς θα έχει παίξει σε όλες τις ομάδες της "Big-4".

Τι λένε όμως οι "ερυθρόλευκοι" για τη συγκεκριμένη περίπτωση;

Στην εφημερίδα " Κόκκινος Πρωταθλητής" διαβάζουμε ότι το κεφάλαιο Λάζαρος, δεν έχει καμία διαφορά με όλα τα υπόλοιπα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Χωρίς, λοιπόν, να διαψευστεί υπογραμμίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" πριν το τέλος του πρωταθλήματος δεν πρόκειται να συζητήσουν για κανέναν παίκτη, πράγμα που αποτελεί εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πρώτη εβδομάδα του Μάη και μετά, που αναλαμβάνει καθήκοντα ο Πέδρο Μαρτίνς, όλα αναμένεται να μπουν σε μια σειρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK