Η απάντηση της Original

Η απάντηση της Original
Η Original γνωστοποίησε την θέση της για τα όσα έγιναν την Κυριακή, μέσω του τηλεφωνητή της. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων (και όχι οπαδών όπως τονίζει χαρακτηριστικά) της ΑΕΚ επαναλαμβάνει πως θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, εκφράζει την επιθυμία να επανέλθει το οικογειακό κλίμα και για άλλη μια φορά αφήνει αιχμές για την διοίκηση Νικολαίδη.

Αναλυτικά:

«Το γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου έβαλε τις καρδιές των φιλάθλων και όχι οπαδών πια, στη θέση τους. Η ΑΕΚ δεν μας ικανοποίησε και δεν υπήρχε η ενδεδειγμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Επειδή όλοι για μια ΑΕΚ ζούμε ευελπιστούμε και ελπίζουμε να βρεθεί ο τρόπος και να επιστρέψουν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να μην έχει κανέναν ανάγκη. Κι όταν πέφτει στον άσχημο εαυτό της να είμαστε εκεί να την βοηθήσουμε, να της δώσουμε το χέρι για να περάσει τα δύσβατα μονοπάτια όπως αποδείχθηκε με το Aιγάλεω.

Μείνετε ενωμένοι αδέρφια μας ενωσίτες, εμείς εδώ κάνουμε όνειρα για εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα στο Αλκαζάρ. Κάτι για το οποίο δεν μπορούμε εμείς να υποδείξουμε τον τρόπο. Σ' όλο τον κόσμο που στενοχωρήθηκε χθες θέλουμε να θυμίσουμε πόσο όμορφα ήταν όλα πέρυσι και πόσο πολύ δεν φταίμε εμείς. Τα λόγια του Φερνάντο Σάντος, είναι το πιοαληθινό στίγμα. Η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη όλους γιατί όλοι είμαστε ΑΕΚ. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ΑΕΚ είμαι μόνο εγώ. Είτε είναι πρόεδρος είτε είναι οπαδός είτε προπονητής είτε παίκτης. ΑΕΚ είμαστε όλοι μαζί. Και η ΑΕΚ ποτέ δεν είχε την πολυτέλεια να διαχωρίζει και να απομονώνει. Σιγά - σιγά με ωριμότητα και ψυχραιμία θα βρεθεί λύση. Το θέμα είναι να έχουμε πάντα τη σοφία να αντιμετωπίσουμε τις περιστάσεις.

Η Original ευχαριστεί τα παιδιά της που ήταν στο γήπεδο. Όσους δεν ήταν στο γήπεδο κι όσους μπήκαν και βγήκαν. Και δεν απομονώνει σε καλούς και κακούς. Η Original ήταν πάντα μια αγκαλιά και μια οικογένεια. Κι αυτό το έχει αποδείξει. Ευχόμαστε το ίδιο και για την ανώνυμη εταιρεία που βιάζεται κάθε τρεις και λίγο να αποδεικνύει ότι είναι και ανώνυμη και εταιρεία. Η Original θα έχει πάντα την υποδομή. Θα θυμάται πάντα από που ξεκίνησε και δεν θα ξεχνάει πια ομάδα υποστηρίζει. Με σωστές κινήσεις θα βρεθεί λύση. Δεν νομίζουμε ότι θα έρθουν χειρότερα πράγματα. Πρέπει όλοι να σκεφτούν πως θα έρθουν τα καλύτερα. Και αυτοί που έχουν την δύναμη και εμείς που έχουμε την καρδιά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK