Η απάντηση της "πράσινης" ΠΑΕ στον ΟΦΗ

Ανακοίνωση-απάντηση στη θέση του ΟΦΗ αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Παγκρήτιο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αργά το βράδυ της Κυριακής.

Η απάντηση της "πράσινης" ΠΑΕ στον ΟΦΗ
Αναλυτικά:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τη λύπη αλλά και την απορία της για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αν η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θεωρεί ότι μπορεί να αποφύγει να αντιμετωπίσει τα οποιαδήποτε εσωτερικά της προβλήματά επιτιθέμενη φραστικά στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και χρησιμοποιώντας φρασεολογία της οποίας και μόνο ο σχολιασμός συνιστά απαξίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εμείς δεν θα την ακολουθήσουμε.

Σίγουρα τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο είναι καταδικαστέα και γι αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσπάθησε ενεργά (με ενέργειες του προπονητή και του Αντιπροέδρου της) να κατευνάσει το κλίμα που οπωσδήποτε δεν είναι αποκομμένο από τα όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης είναι σίγουρο ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνεχίσει να εργάζεται με συνέπεια προς την κατεύθυνση της εξάλειψης ανάλογων φαινομένων από τα Ελληνικά γήπεδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK