Η απάντηση των AEK FANS

Η απάντηση των AEK FANS
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

Με εκπληξη διαβασαμε στο www.contra.gr ανακοινωση του πρωην υπευθυνου Συνδεσμου τηs ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποια αποτελειται απο ψευδεστατουs ισχυρισμουs κατα του Συνδεσμου μαs, στουs οποιουs απανταμε ωs ακολουθωs:

Α) Δεν υπηρξε συνεργασια του Συνδεσμου μαs με τον πρωην υπευθυνο Συνδεσμων για την προμηθεια επι των πωλησεων διαρκειαs, γιατι απλουστατα η ΠΑΕ δεν μαs εχει δωσει φετοs ουτε δραχμη για την προμηθεια που δικαιουται ο Συνδεσμοs μαs.

Β) Ποτε καποιο μελοs μαs δεν ειπε για τον αριθμο εισητηριων που πουλουσε ο κυριοs Φωτοπουλοs εξω απο το γηπεδο του Περιστεριου. Η αληθεια ομωs ειναι οτι οντωs πουλουσε καποια εισητηρια για την θυρα 2 χωριs pin και μαλιστα καποια παιδια απο εμαs αγορασαν εισητηρια απο τον Κυριο Φωτοπουλο και μπηκαν στην θυρα 2.
Ομωs εμειs δεν ξερουμε αν τα εισητηρια αυτα ηταν 220 η 20... Αυτο το γνωριζει μονο ο κυριοs Φωτοπουλοs.

Γ) Εμειs ποτε δεν μιλησαμε για παραπληροφορηση. Μαλλον ο πρωην υπευθυνοs Συνδεσμων θα πρεπει να διαβασει το δημοσιευμα τηs περασμενηs Κυριακηs τηs εφημεριδαs "score", η να απευθυνθει στον Κυριο Νικολαιδη, γιατι καπου εχει μπερδευτει και τα βαζει με λαθοs ατομα...

Δ) Ουδεποτε ο προεδροs του Συνδεσμου μαs, εδωσε πρακτικα αποφασηs του Συνδεσμου οτι δεχεται δωρεα απο την ΠΑΕ, ουτε εδωσε ποτε αποδειξη με σφραγιδα Συνδεσμου και ουτε ευχαριστησε ποτε την ΠΑΕ.Προκαλουμε τον πρωην υπευθυνο Συνδεσμων να δειξει αυτα τα ισχυριζομενα χαρτια (αλλα προφανωs μαλλον τα ειδε στον υπνο του...).

Επισηs, διαβεβαιωνουμε τον κοσμο τηs ΑΕΚ οτι φετοs δεν πηραμε δραχμη απο την ΠΑΕ για πωλησειs εισητηριων διαρκειαs, παρ'ολο που η ΠΑΕ οφειλει σε εμαs μαζι με τον Συνδεσμο Αθηνων, που συνεργαζομαστε, το συνολικο ποσο των 6081 ΕΥΡΩ !

Προκαλουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ να βγαλει επισημη ανακοινωση και να διευκρινησει εαν εμειs μαζι με τον Συνδεσμο Αθηνων, εχουμε λαβει φετοs εστω μια δραχμη για πωλησειs εισητηριων διαρκειαs.

Αλλη φορα κυριε πρωην υπευθυνε Συνδεσμων, πρεπει να ενημερωνεσαι καλυτερα απο τουs υπαλληλουs τηs ΠΑΕ, πριν προβειs σε συκοφαντικεs και αν μη τι αλλο δυσφημιστικεs ανακοινωσειs κατα του Συνδεσμου μαs, που οπωs ισωs και να μην γνωριζειs, ειναι για δευτερη συνεχομενη χρονια αναγνωρισμενοs απο την Ε.Ε.Α...

Αυτα για την ωρα...

AEK FANS till death.

ΥΓ. Οσων αφορα την λεξη "αληθεια", μαλλον εσενα πρεπει να σου ειναι αγνωστη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK