Η απάντηση του Αγη Κιντώνη για τα γεγονότα του Περιστερίου

Η απάντηση του Αγη Κιντώνη για τα γεγονότα του Περιστερίου

Απάντηση, μέσω του επίσημου σάιτ της Original, έδωσε το μέλος του συνδέσμου, Αγης Κιντώνης, για τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Περιστερίου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

"Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχω γίνει ( χωρίς να το θέλω και να το αξίζω ) αρνητικός πρωταγωνιστής και μετά τη συνάντηση του συνδέσμου στον οποίο ανήκω με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. η μόνη διαφορά που προέκυψε αφορά το πρόσωπό μου, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα :

Πρώτα απ' όλα σε καμία περίπτωση ( και αυτό είναι γνωστό σε όσους με ξέρουν καλά ), δεν μου αξίζουν οι χαρακτηρισμοί του χούλιγκαν, του αλήτη, του τραμπούκου των γηπέδων που μου έχουν αποδοθεί από τα Μ.Μ.Ε τις τελευταίες ημέρες. Η απόφασή μου και όσων βρέθηκαν στη θύρα 5 του γηπέδου του Ατρομήτου, σε καμία περίπτωση δεν πάρθηκε με σκοπό τη δημιουργία επεισοδίων. Επειδή τα εισιτήρια στη θύρα 2 ήταν λίγα, επιλέξαμε όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν ( Καλλιθέα, Αιγάλεω, Χαλκηδόνα ) να πάρουμε εισιτήρια σε κάποια άλλη θύρα του γηπέδου για να έχει η Α.Ε.Κ. αρκετό κόσμο.

Δυστυχώς αποδείχτηκε εκ των υστέρων, πως όλη αυτή η κίνηση ήταν λάθος αφού με την ενέργεια μας αυτή, πληγώσαμε την Α.Ε.Κ. όπου τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική, κάτι που εμένα προσωπικά ( και όλους εμάς πιστεύω ) με στεναχώρησε αφάνταστα. Σε καμία περίπτωση όμως επαναλαμβάνω, δεν βρεθήκαμε εκεί με σκοπό τη δημιουργία επεισοδίων. Αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε σε επίθεση που δεχθήκαμε κυρίως από οπαδούς άλλης ομάδας και όχι του Ατρομήτου, κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, καθώς αν δεν πηγαίναμε στη θύρα 5, ίσως να μην είχε συμβεί τίποτα. Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως καμία σχέση δεν είχα με τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο, 1 ώρα περίπου πριν την έναρξη του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω, άλλωστε τα έχω ήδη καταθέσει και στον αρμόδιο ανακριτή που διεξάγει την έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Κλείνοντας, να τονίσω, πως το μόνο που θέλω και με ενδιαφέρει είναι να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα μου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια και να μπορώ να την παρακολουθώ σε όλα τα γήπεδα όπου αγωνίζεται.

Φιλικά, Αγης από Βύρωνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK