Η απάντηση του Μάντζιου στην ανακοίνωση του Πλατανιά

Ο Βαγγέλης Μάντζιος με γραπτή του δήλωση, έδωσε την δική του απάντηση στην ανακοίνωση-"καταπέλτη" του Πλατανιά.

Η απάντηση του Μάντζιου στην ανακοίνωση του Πλατανιά

Την Πέμπτη (11/6) το πρωί, ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορούσε τον Βαγγέλη Μάντζιο πως αρνήθηκε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να "χαλάσει" η μεταγραφή του στην ομάδα των Χανίων.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Έλληνας στράικερ με γραπτή του δήλωση, έδωσε διαφορετική διάσταση στα πράγματα, αναφέροντας πως ζήτησε απλώς λίγες ημέρες άδεια για να κανονίσει τον γάμο του, αλλά και την βάφτιση του παιδιού του. Παράλληλα επισημαίνει πως το όνομα του έχει "λασπωθεί" πολλάκις.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Μάντζιου:

"Με έκπληξη διάβασα τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς. Πράγματι ενημέρωσα τον «ενδιάμεσο» και μάνατζερ, όπως χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ Πλατανιάς, πως χρειαζόμουν διορία λίγων ημερών για την υπογραφή του συμβολαίου μου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τέλεση του γάμου μου και τη βάφτιση του παιδιού μου, την προσεχή Τρίτη, 16 Ιουνίου. Θεωρώ πως αυτό το αίτημα δεν αμφισβητεί τον λόγο μου και την προφορική συμφωνία μου με την ΠΑΕ. Η καραμέλα για τον χαρακτήρα μου πρέπει να σταματήσει πια. Λάθη όντως έχω κάνει στην καριέρα μου και τα έχω πληρώσει, ενίοτε και με λάσπη όπως τώρα. Διότι άπαντες γνωρίζουν αν κάθε καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της 15ετούς καριέρας μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περνώ από ιατρικές εξετάσεις ή όχι. Ευτυχώς, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να δίνω μεγαλύτερη σημασία σε ανθρώπους που δεν με ξέρουν προσωπικά.

Μετά από τα παραπάνω δηλώνω ότι:

1) Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν θα έπρεπε να είχα σκεφτεί την περίπτωση συμφωνίας με τον Πλατανιά, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. 'Αλλωστε, στην ομάδα αγωνίζονται και πολλοί φίλοι μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατώ κακία στο σύλλογο. 2) Κρήτη δεν είναι μόνο τα Χανιά. Είναι και πολλά χωριά και άλλες πόλεις. Μια απ΄αυτές είναι και το Ηράκλειο όπου πέρασα αξέχαστες και όμορφες στιγμές. Ας ρωτήσουν και εκεί οι κύριοι της ΠΑΕ Πλατανιάς ποιος είναι ο Μάντζιος και αν κρατά τον λόγο του.3) Το ποδόσφαιρο είναι όντως αντρικό άθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής το γνωρίζει πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.Εγώ, ο Βαγγέλης Μάντζιος, καλώ την ΠΑΕ Πλατανιάς στο γάμο μου. Τα εισιτήρια δικά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ