Η απάντηση του Πέτριτς στον Αναστασίου

Η δημόσια αναφορά του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του για την κακή τους νοοτροπία, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος μέσω των όσων σχολίασε στην κάμερα της NOVA έδωσε την απάντησή του στον τεχνικό του "τριφυλλιού".

Η απάντηση του Πέτριτς στον Αναστασίου
INTIME SPORTS

"Είναι εύκολο να λες πάντα για την νοοτροπία. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει από πέρυσι. Αν έχεις αυτή την νοοτροπία, την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, όμως υπάρχει κάποιες στιγμές και ο αντίπαλος. Για παράδειγμα η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Φυσικά παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το λύσουμε. Το σκεφτόμαστε καθημερινά, προσπαθούμε να το λύσουμε, να παίξουμε καλύτερα και να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα", τα λόγια του Πέτριτς στην κάμερα της "NOVA".

Με τον Κροάτη να συνεχίζει: "Υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες όπως και εγώ και ένα από τα καθήκοντά μας είναι να σπρώξουμε την ομάδα σε αυτό το σημείο".

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, ο Πέτριτς τόνισε: "Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απογοητευμένοι. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσεις κάτι και να προκριθείς στην Ευρώπη. Αν δεις τα πρόσωπα των παικτών, όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, όμως έχουμε το κίνητρο και τη θέληση να δείξουμε μια αντίδραση την Κυριακή. Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι"

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασίου: "Δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο"

Αναστασίου: "Χάσαμε με κατεβασμένα χέρια"

Ώρα για μαστίγιο στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ