Η απίστευτη ατάκα Κόντε για το... χρέος του Μοράτα!

Ο Αθπιλικουέτα έκανε ευτυχισμένο τον Μοράτα με μία ακόμα μαγική ασίστ στο ματς με την Μπράιτον και έδωσε την ευκαιρία στον Αντόνιο Κόντε να εκστομίσει φοβερή ατάκα (VIDEO)!

Η απίστευτη ατάκα Κόντε για το... χρέος του Μοράτα!

Η Μπράιτον αντιστάθηκε σθεναρά στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στο πρώτο ημίχρονο όμως πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο δεύτερο λύγισε ελέω ισπανικής... συνεργασίας! Ο Αθπιλικουέτα έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, σήκωσε το κεφάλι και "είδε" τον Μοράτα, για να κάνει στη συνέχεια μία σέντρα-διαβήτη και να επιτρέψει στον συμπατριώτη του να εκτελέσει με κεφαλιά τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.

Η συνεργασία των δύο παικτών δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού αυτή ήταν η 6η φορά τη φετινή σεζόν σε ματς της Premier League που ο Αθπιλικουέτα τροφοδότησε με ασίστ τον συμπατριώτη του και το γεγονός "ανάγκασε" τον Αντόνιο Κόντε να κάνει ειδική αναφορά στη συνέντευξη Τύπου!

"Ωραίες είναι οι ασίστ αλλά ο Αθπιλικουέτα θα πρέπει επίσης να σκοράρει. Γνωρίζετε όλοι πως ο Άθπι έχει καλά και τα δύο πόδια, υπάρχει μάλιστα μία τρομερή χημεία μεταξύ εκείνου και του Μοράτα, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν για ένα γκολ.

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, έχουμε ανάγκη τις ασίστ του Αθπιλικουέτα και τα γκολ του Μοράτα", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός των "μπλε" για να περάσει στο... παρασύνθημα λέγοντας:

"Πιστεύω πως ο Μοράτα είναι υποχρεωμένος τώρα να κάνει παραπάνω από ένα τραπέζι στον Άθπι και έπειτα να καλέσουν και εμένα να φάω μαζί τους..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK