Η απίστευτη ιστορία του 30χρονου κόουτς Στιλ για τον οποίο η Ρεμς πληρώνει 25Κ πρόστιμο σε κάθε ματς

Ο 30χρονος Γουίλ Στιλ είναι ο προπονητής της Ρεμς και έχει προκαλέσει ντελίριο στην Ευρώπη με την ιστορία του.

Η απίστευτη ιστορία του 30χρονου κόουτς Στιλ για τον οποίο η Ρεμς πληρώνει 25Κ πρόστιμο σε κάθε ματς
PRINT SCREEN

Μία απίθανη ποδοσφαιρική ιστορία έχει γεννηθεί στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην Ρεμς. Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής της πρώην ομάδας του Όσκαρ Γκαρθία, Γουίλ Στιλ.

Ο νεαρός Άγγλος, 30 ετών, με βελγικές ρίζες έχει αναγκάσει την ομάδα του να πληρώνει 25.000 ευρώ πρόστιμο σε κάθε ματς που προπονεί αλλά αυτή είναι μία κατάσταση που δεν ενοχλεί κανέναν.

Η αρχή του Γουίλ Στιλ

Ο Στιλ άρχισε την καριέρα του ως προπονητής λόγω της αγάπης του για το Football Manager κι η Ρεμς πληρώνει το 25άρι, επειδή ο γεννημένος το '92 ταλαντούχος κόουτς διαβάζει ακόμα για να πάρει το UEFA Pro Licence.

Η Ligue 1 επιβάλλει στις ομάδες ο προπονητής του να έχει το συγκεκριμένο χαρτί, διότι σε διαφορετική περίπτωση προκύπτει το προαναφερθέν πέναλτι.

Για την ιστορία ο 30χρονος Γουίλ Στιλ κάθεται στον πάγκο της Ρεμς εδώ και 12 ματς. Είναι αήττητος. Στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες/έξι ισοπαλίες και στο Κύπελλο Γαλλίας είναι δύο στα δύο.

Η πρώτη επαγγελματική στέγη του Βλεγοάγγλου ήταν η Κ18 της Πρέστον, εκεί δούλεψε ως βοηθός. Έπειτα πέρασε από διάφορα πόστα από τις Σιντ-Τρούιντεν, Λιρς, Μπέερσοτ, Σταντάρ Λιέγης κι από το '22 έως σήμερα στην Ρεμς (πρώτα βοηθός κι έπειτα πρώτος).

Τ' όνομά του Στιλ πήρε τεράστια δημοφιλία έπειτα από το 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη διατήρηση του αήττητου σερί του κόντρα στην Πρωταθλήτρια Γαλλίας και συλλέκτρια κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

Κλοπ: " Ξενέρωσε" με μία ατάκα του τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Γιούβεντους: Διώχνει Βλάχοβιτς και παίρνει τοπ σκόρερ της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK