Η απίθανη ατάκα του Ροντρίγκο για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από τον τελικό του Champions League ο Ροντρίγκο ρωτήθηκε για το μέλλον του και τη σύνδεση του ονόματός του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Real Madrid's Rodrygo celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League Group C soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ροντρίγκο με μοναδικό τρόπο γείωσε το σενάριο της αποχώρησης του από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος τις τελευταίες μέρες έχει συνδεθεί ρεπορταζιακά με την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο με τις ατάκες του έκανε ξεκάθαρη τη θέση του.

"Κάποια Μέσα αυτή την εβδομάδα είπαν για προτάσεις, ομάδες και ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό και δεν με ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν υπάρχουν προσφορές, εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Θα μείνω. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Πώς μπορώ να αφήσω την Ρεάλ Μαδρίτης;"

Και η διοίκηση της Ρεάλ, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ κι ας έρχεται ο Εμπαπέ να πιάσει θέση βασικού στην επίθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK