Η αποκάλυψη-σοκ του Αντριάνο: "Ήμουν πάντα μεθυσμένος, η Ίντερ με κάλυπτε"!

Ο Αντριάνο δεν κατάφερε ποτέ να αποδώσει σύμφωνα με το τεράστιο ταλέντο του και το τι έφταιξε για την πτώση του το αποκάλυψε ο ίδιος: μέσω κατάθεσης ψυχής που έκανε σε βραζιλιάνικο μέσο.

Parma's Domenico Morfeo, left,  jokes with Adriano Leite Ribeiro of Brazil after Adriano scored against Bologna during the Italian First division soccer league match between Bologna and Parma at Bologna's Renato Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Aug. 31, 2003.  (AP Photo/Renato Ferrini)
Parma's Domenico Morfeo, left, jokes with Adriano Leite Ribeiro of Brazil after Adriano scored against Bologna during the Italian First division soccer league match between Bologna and Parma at Bologna's Renato Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Aug. 31, 2003. (AP Photo/Renato Ferrini) AP PHOTO/RENATO FERRINI

Πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο και τώρα, στα 36 του χρόνια και ουσιαστικά έχοντας την ταμπέλα του "πρώην ποδοσφαιριστή", ο Αντριάνο αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει στη δημοσιότητα κάποιες άγνωστες και αθέατες πτυχές της καριέρας του.

Αυτό το έκανε μέσω συνέντευξής του στο περιοδικό της πατρίδας του "R7", με τον Βραζιλιάνο να μιλάει για το γεγονός που τον "τσάκισε" ψυχολογικά και τον έκανε να πάρει την κάτω βόλτα και να αποκαλύπτει τη βοήθεια που είχε από την Ίντερ για να μην τον... κατασπαράξουν τα ιταλικά ΜΜΕ!

"Μόνο εγώ ξέρω πόσο υπέφερα όταν πέθανε ο πατέρας μου και μετά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα επειδή απομονώθηκα.

Στην Ιταλία ήμουν μόνος, στενοχωρημένος και με κατάθλιψη και τότε άρχισα να πίνω", άρχισε τη διήγησή του στο βραζιλιάνικο μέσο ο άλλοτε "Αυτοκράτορας" των ιταλικών γηπέδων, για να συνεχίσει:

InterMilan's Zlatan Ibrahimovic of Sweden, center, celebrates after scoring the second goal with his teammates Leite Ribeiro Adriano of Brazil, left, and Dejan Stankovic of Serbia during an Italian major league soccer match between Ascoli and Inter Milan at the Cino e Lillo Del Duca stadium in Ascoli Piceno, Italy, Sunday, March 18, 2007. (AP Photo/Sandro Perozzi)
InterMilan's Zlatan Ibrahimovic of Sweden, center, celebrates after scoring the second goal with his teammates Leite Ribeiro Adriano of Brazil, left, and Dejan Stankovic of Serbia during an Italian major league soccer match between Ascoli and Inter Milan at the Cino e Lillo Del Duca stadium in Ascoli Piceno, Italy, Sunday, March 18, 2007. (AP Photo/Sandro Perozzi) AP PHOTO/SANDRO PEROZZI

"Αισθανόμουν ευτυχισμένος μόνο πίνοντας και δεν υπήρχε νύχτα που να μην έπινα. Έπινα τα πάντα: ουίσκι, κρασί, βότκα, μπίρα. Πάρα πολλή μπίρα.

Δεν σταματούσα ποτέ και στο τέλος αναγκάστηκα να αποχωρήσω από την Ίντερ. Δεν ήξερα πώς να το κρύψω και πήγαινα μεθυσμένος στις προπονήσεις.

Παρουσιαζόμουν πάντα και το προπονητικό επιτελείο με πήγαινε στο ιατρείο για να κοιμηθώ. Στους δημοσιογράφους η Ίντερ έλεγε πως αντιμετώπιζα μυικά προβληματα".

Όσο για το πώς μπόρεσε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά στην Ιταλία από ένα σημείο και έπειτα, ο Αντριάνο δήλωσε: "Κατάλαβα μετά πως το πρόβλημα ήταν οι άνθρωποι που είχα γύρω μου.

Φίλοι που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να με πηγαίνουν σε πάρτι με γυναίκες και αλκοόλ, χωρίς να σκέφτονται τίποτα άλλο. Επιστρέφοντας στην Βραζιλία, γύρισα την πλάτη στα εκατομμύρια αλλά ξαναβρήκα την ευτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ