Η αποκάλυψη του Γουεά που ΞΕΝΕΡΩΣΕ τους οπαδούς της Μίλαν!

Ο Ζορζ Γουεά έγραψε ιστορία στην Μίλαν σκοράροντας 46 γκολ στα πέντε χρόνια που τίμησε τη φανέλα της όμως με μία συνέντευξη που έδωσε στην Equipe γκρέμισε τον ίδιο το μύθο του!

Η αποκάλυψη του Γουεά που ΞΕΝΕΡΩΣΕ τους οπαδούς της Μίλαν!

Φόρεσε 114 φορές τη φανέλα της Μίλαν από το 1995 μέχρι το 2000 σκοράροντας 46 γκολ και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ιταλίας και στη μνήμη όλων των τιφόζι των "ροσονέρι" έχει μείνει για το γκολ του κόντρα στην Βερόνα το 1996 στο "San Siro" που θεωρείται ακόμα και σήμερα ένα από τα ωραιότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αυτό το γήπεδο.

Παρόλα αυτά όμως κατάφερε, αν και 17 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους "κόκκινους διαβόλους", να "πληγώσει" αφάνταστα τους οπαδούς της αφού σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (9/5) στην Equipe ενόψει του Μονακό-Γιουβέντους αποκάλυψε κάτι που ουδείς το γνώριζε: ότι η ομάδα της καρδιάς του είναι η... Γιουβέντους!

In this photo taken on Sunday, Aug. 10,  2014,  Liberian soccer star George Weah smiles inside a room in the city of  Monrovia, Liberia. Liberias world famous soccer star George Weah has produced a song to raise awareness about Ebola, the deadly disease ravaging West Africa. Weah, who before he retired was FIFAs player of the year, is now a politician and singer.(AP Photo/Jonathan Paye-Layleh)
In this photo taken on Sunday, Aug. 10, 2014, Liberian soccer star George Weah smiles inside a room in the city of Monrovia, Liberia. Liberias world famous soccer star George Weah has produced a song to raise awareness about Ebola, the deadly disease ravaging West Africa. Weah, who before he retired was FIFAs player of the year, is now a politician and singer.(AP Photo/Jonathan Paye-Layleh) AP

"Η Γιουβέντους είναι η ομάδα της καρδιάς μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Στην Λιβερία έπαιζα με την ασπρόμαυρη φανέλα: το να βλέπω τον Πλατινί στην τηλεόραση με έκανε να ερωτευτώ αυτή την ομάδα.

Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συναντούσα τον Πλατινί: όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά δεν μπορούσα να σταματησω να χαμογελώ. Έχω την Γιούβε στο αίμα μου, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παίξω στην Γιουβέντους.

Μετά τη Μονακό το 1992, εάν μπορούσα να επιλέξω μεταξύ της Παρί και της Γιουβέντους θα επέλεγα τους μπιανκονέρι. Δεν ήταν όμως εφικτό και έτσι επέλεξα την Παρί.

Πολλοί με είχαν ρωτήσει τότε "Μα γιατί πας σε αυτή την μικρή ομάδα;" αλλά εγώ ήξερα ότι το Canal Plus ήθελε να κάνει την Παρί μία μεγάλη ομάδα, εφάμιλλη της Μονακό και της Μαρσέιγ", δήλωσε ο Λιβεριανός παλαίμαχος άσος.

Photo Credits: AP Photo/Jonathan Paye-Layleh

News 24/7

24MEDIA NETWORK