Η απολογία του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά Περέιρα και Κασάμι

Απολογήθηκε την Πέμπτη στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βίτορ Περέιρα και ο Παϊτίμ Κασάμι, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον τους για τη συμπεριφορά τους κατά την επίτευξη του γκολ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η απολογία του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά Περέιρα και Κασάμι
INTIME SPORTS

Κατά την απολογία της, η πλευρά του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι για το περιστατικό δεν υπάρχει καμία αναφορά από το διαιτητή, τον παρατηρητή ή την αστυνομία και πως δεν υπάρχει καμία "πειστική" φωτογραφία που να αποδεικνύει ότι ο Βίτορ Περέιρα έκανε άσεμνη χειρονομία.

Αναφορικά με την κίνηση του Παϊτίμ Κασάμι στη φάση του γκολ, οι "ερυθρόλευκοι" εκτιμούν ότι μόνο με πολύ φαντασία μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

"Δεν υπάρχει καμία χειρονομία. Είναι και οι δύο ακέραιοι χαρακτήρες και επαγγελματίες. Ζητάμε την απαλλαγή μας", ανέφεραν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι στάθηκαν και στην αλβανική καταγωγή του Κασάμι (σ.σ. υποστήριξαν ότι αυτό ενδεχομένως να προκάλεσε την οργή μερικών θερμόαιμων).

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία στο σύλλογο του Πειραιά για κατάθεση υπομνήματος ως την Δευτέρα (20/4) το μεσημέρι και η απόφαση θα ανακοινωθεί ως το τέλος της άλλης εβδομάδας, ενώ με τα τωρινά δεδομένα ο προπονητής και ο παίκτης κινδυνεύουν μόνο με πρόστιμο και όχι με αγωνιστικό αποκλεισμό.

Διαβάστε ακόμη:

Δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι για τους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Περέιρα στο γκολ του Χάρα (VIDEO+PHOTOS)

Το VIDEO με τη χειρονομία του Κασάμι στο γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK