Η απολογία του οπαδού της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Παγέτ: "Δεν ήθελα να τον πετύχω"

Ο οπαδός της Λιόν βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Λιόν, προκειμένου να απολογηθεί για το μπουκάλι που έριξε στον Παγέτ στην αναμέτρηση της Λιόν με τη Μαρσέιγ. Ο ίδιος ζητάει συγγνώμη, τονίζοντας ότι δεν στόχευε αυτόν αλλά ότι ήθελε να το ρίξει γύρω του.

Η απολογία του οπαδού της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Παγέτ: "Δεν ήθελα να τον πετύχω"
© 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ο οπαδός της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Ντμίτρι Παγέτ, στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, η οποία αναβλήθηκε λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, απολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) στο Ποινικό Δικαστήριο της Λιόν, όπως μεταδίδει το "RMC". Μάλιστα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αδιάβροχο, το οποίο στην πλάτη του είχε το σήμα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου του θύμισε όσα είπε όταν το συνέλαβαν οι αστυνομικοί: "Λες ότι δέχθηκες ένα ποτήρι μπύρας και ήθελες να επιστρέψει το μπουκάλι σε αυτόν που σου έριξε την μπύρα".

Ο οπαδός απάντησε: "Έριξα το αντικείμενο με κατεύθυνση το γήπεδο, χωρίς να θέλω να πετύχω, αλλά να πιέσω καταστάσεις. Ήταν μ...κία, ήταν η τρέλα της στιγμής".

Μετά από μια μικρή παρέμβαση του προέδρου ο οπαδός πήρε και πάλι τον λόγο: "Θέλω να απολογηθώ στον Παγέτ και στη Λιόν. Πηγαίνω και παρακολουθώ παιχνίδια τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν ήθελα να τον πετύχω. Στόχευα γύρω του. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω".

Όταν ο πρόεδρος του ανέφερε ότι είναι περίπλοκο που δεν ήθελε να τον πετύχει: "Πραγματικά μετανιώνω για την ακατάλληλη χειρονομία. Δεν ήξερα ότι δέχθηκε ένα μπουκάλι σε άλλο παιχνίδι. Δεν ξέρω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK