Η φυγή του Γκαλτιέ άνοιξε την όρεξη στον... Ολυμπιακό!

Οι δρόμοι της Σεντ Ετιέν και του Κριστόφ Γκαλτιέ χωρίζουν μετά από 7,5 χρόνια και το γεγονός αυτό σήμανε... συναγερμό στον Ολυμπιακό σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

St. Etienne coach Christophe Galtier after the Europa League Group C soccer match between St. Etienne and Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
St. Etienne coach Christophe Galtier after the Europa League Group C soccer match between St. Etienne and Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και στο ποδόσφαιρο και στην περίπτωση του Κριστόφ Γκαλτιέ και της Σεντ Ετιέν η σχέση τους έμελλε να έχει διάρκεια 7,5 χρόνια. Στο φινάλε της σεζόν ο 50χρονος θα αποχωρήσει από το "Ζοφρί Γκισάρ" όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "στεφανουά" και η είδηση αυτή όχι μόνο δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιαλό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, επηρεάζει σημαντικά τα σχέδιά του για την άκρη του πάγκου.

Συγκεκριμένα η τοπική ιστοσελίδα "madeinsaint-etienne.com" η οποία αποκάλυψε με δημοσίευμά της πως ο προπονητής της Σεντ Ετιέν από το 2010 και μετά, όχι απλά είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αλλά "πολύ σύντομα θα αρχίσουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως αν ευοδωθεί το deal ο Γκαλτιέ θα επιστρέψει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα αφού τη σεζόν 2001-02 ήταν βοηθός προπονητής στον Άρη, σημειώνει ωστόσο μία σημαντική λεπτομέρεια:

"Ο προπονητής θα χρειαστεί να πάρει εγγυήσεις από τον Ολυμπιακό πως θα τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη γνωρίζοντας πως πέρυσι η ελληνική ομάδα άλλαξε ήδη τέσσερις προπονητές. Η Σεντ Ετιέν ξέρει άλλωστε περισσότερο από κάθε άλλο πως ο Γκαλτιέ είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η σταθερότητα".

Photo Credits: AP Photo/Olivier Matthys

News 24/7

24MEDIA NETWORK