Η απόσταση του Ρονάλντο από τον Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κρύβεται

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως να μην είναι ένας από τους υποστηρικτές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως προκύπτει από video που τον δείχνει να κουνά περίεργα τα χέρια του όταν μιλάει ο προπονητής του.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε viral στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, στην οποία οι μπέμπηδες γνώρισαν την ήττα με 5-0, καθώς ένα βίντεο τον εμφανίζει να ειρωνεύεται τον προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, κουνώντας τα χέρια του, στην προσπάθειά του να τους δώσει κατευθύνσεις, με τον Ρονάλντο να τον ειρωνεύεται, μετά από ένα από τα πέντε γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Το μέλλον του Σόλσκιερ στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων εμφανίζεται δυσοίωνο, με τον Αντόνιο Κόντε να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian. Το "ESPN' μάλιστα ανέφερε ότι ο Νορβηγός τεχνικός έχασε τα αποδυτήρια, με τους παίκτες να έχουν "άρει" την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK