Η αποστολή για τον Πανσερραϊκό
Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, σκόρπισε αισιοδοξία και χαρά σε όλους στην ομάδα. Οι χαρές και τα πανηγύρια κόπασαν αμέσως όμως, καθώς ακολουθεί ο αγώνας της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό για το κύπελλο.
Αναμέτρηση την οποία αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα άπαντες στον Εργοτέλη, αφενός γιατί είναι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και σε ένα θεσμό όπου η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει καθόλου καλή πορεία και αφετέρου για να κάνουν μια ακόμα νίκη, να κλείσουν ιδανικά το 2011 και να κάνουν όλοι στην ομάδα τα καλύτερα δυνατά Χριστούγεννα.
Η “μίνι” προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση των Σερρών ξεκίνησε την Κυριακή και ολοκληρώθηκε τη… Δευτέρα, καθώς την Τρίτη η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει πριν ταξιδεύσει για τις Σέρρες. Στη συμπρωτεύουσα μάλιστα θα κάνει και ένα τελευταίο χαλάρωμα την Τρίτη (20/12) το απόγευμα.
Τα προβλήματα δεν θα απουσιάσουν ούτε σε αυτό των αγώνα για τους κιτρινόμαυρους, καθώς όπως στη Λιβαδειά, έτσι και στις Σέρρες δεν θα αγωνιστούν οι Μπούντιμιρ, Ρομάνο και Αθανασίου οι οποίοι είναι τραυματίες, αλλά και ο Κουτσιανικούλης ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του έχει υποβληθεί από τη διοίκηση.
Μετά την προπόνηση της Δευτέρας ο Καραγεωργίουανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στην οποία μετέχουν 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Βίσιο, Χαντί, Ολίσε, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπέτο, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.
Εκτός αποστολής έμεινε για μια ακόμα φορά ο Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος πλέον για τα καλά αρχίζει να μετρά αντίστροφα τις μέρες της παραμονής του στον Εργοτέλη. Στους 19 παίκτες που θα ταξιδεύσουν στις Σέρρες είναι και ο Βίσιο ο οποίος λόγω των ενοχλήσεων που είχε από το αιμάτωμα ψηλά στον τετρακέφαλο, δεν έπαιξε, αλλά και πάλι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ολίσε ο οποίος επίσης είναι στην αποστολή, αλλά είναι πολύ πιθανό να προστατευτεί από τον Καραγεωργίου. Αν είναι να γίνουν αλλαγές σε σχέση με όσους αγωνίσθηκαν στη Βοιωτία, ίσως να είναι στο τέρμα όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Καβουσάκης αντί του Πίρσον.