Η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στα στημένα (VIDEOS)

Η ΑΕΚ παίρνει καλό βαθμό στις στημένες φάσεις σκοράροντας πέντε φορές σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και η σωστή λειτουργία της στο συγκεκριμένο κομμάτι παίζει καθοριστικό ρόλο στο 4Χ4 των πρώτων αγωνιστικών.

Η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στα στημένα (VIDEOS)
ΙΝΤΙΜΕ

Στις τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League η ΑΕΚ πήρε ισάριθμες νίκες και ένα… μεγάλο της όπλο για να το πετύχει αυτό ήταν η αξιοποίηση των στημένων φάσεων. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει πέντε φορές από στημένες φάσεις στη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώνουν την άμυνα του αντιπάλου ακόμα και τις μέρες που δεν τους θέλει η μπάλα.

Στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ντακόλ είχε χριστεί σκόρερ από στημένη φάση πιάνοντας μία δύσκολη κεφαλιά και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Στα Χανιά ο Μάνταλος κατάφερε να χριστεί σκόρερ από στημένη μπάλα (σε γκολ που όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μετά το τέλος του ματς μπήκε... καταλάθος), ενώ στη συνέχεια ο ίδιος σημάδεψε το κεφάλι του Κολοβέτσιου με τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης να χρίζεται σκόρερ.

Στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης οι Ντακόλ και Μπρέσεβιτς σκόραραν δίνοντας τη νίκη στην ΑΕΚ στο φινάλε, αξιοποιώντας και αυτοί τα στημένα, με την "Ένωση" να παίρνει καλό βαθμό στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Απέναντι στον Απόλλωνα

Απέναντι στα Χανιά

Στον αγώνα της Ριζούπολης με τον Αχαρναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK