Η αποζημίωση του Στιβ Μπρους ήταν η πρώτη μεγάλη σπατάλη των Σαουδαράβων στη Νιούκαστλ

Η απόλυση του Στιβ Μπρους από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ εκτιμάται ότι θα αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό του Άγγλου κόουτς κατά 9,5 εκατ. ευρώ, μια και αυτή προβλέπεται πως θα είναι η αποζημίωσή του για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Στιβ Μπρους θα χρυσοπληρωθεί για ν' αφήσει τη Νιούκαστλ
Ο Στιβ Μπρους θα χρυσοπληρωθεί για ν' αφήσει τη Νιούκαστλ ALEX PANTLING/POOL PHOTO VIA AP, FILE

Η Νιούκαστλ έχει γυρίσει σελίδα μετά την έλευση των Σαουδάραβων στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου της προπονητή. Ο Στιβ Μπρους, έπειτα από δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, απολύθηκε λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Η πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό λογαριασμό του 60χρονου κόουτς. Συγκεκριμένα, ο Μπρους αναμένεται να λάβει 9,5 εκατ. ευρώ, ως αποζημίωση για την πρόωρη ολοκλήρωση του συμβολαίου του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Αρκετά ονόματα πρωταγωνιστούν ήδη στη λίστα της Νιούκαστλ, η οποία θέλει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει στην "ατζέντα" της και στη συνέχεια να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μπρους. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των Σαουδάραβων είναι του Πάουλο Φονσέκα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK