Η Άρσεναλ δουλεύει τη μεγαλύτερη εσωτερική "μεταγραφή" της για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της

Στο Λονδίνο ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν τον ηγέτη τους και γι' αυτό δουλεύουν πυρετωδώς για το νέο συμβόλαιο.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Με την ολοκλήρωση των μεταγραφών σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις στις ομάδες και στην Άρσεναλ έχουν πιάσει δουλειά για να "σβήσουν" οποιαδήποτε πιθανότητα να χαθεί τα επόμενα χρόνια ο αρχηγός της Μάρτιν Όντεγκαρντ. Οι Κανονιέρηδες θέλουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους από τώρα...

Οι Λονδρέζοι αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους του Νορβηγού να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του 24χρονου μέσου εκπνέει το 2025, οπότε το '24 θα μπει στον τελευταίο χρόνο και χρειάζονται ενέργειες αφού η απόδοσή του με τον Αρτέτα έχει εκτοξευθεί.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ απέκτησε τον Νορβηγό σούπερ σταρ μ' ένα ποσό λίγο πάνω από τα 40.000.000 ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι τον είχαν πάρει με 2,8 εκατ. ευρώ το 2015 και δεν κατάφεραν ποτέ να αναδείξουν την ποιότητά του.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει καταφέρει ήδη να βρει συμφωνία με τους Σακά, Σαλιμπά, Μαρτινέλι, Ραμστέιλ, Γκάμπριελ και Νέλσον.