Η Άρσεναλ έχει βάλει στο μάτι κι άλλον Έλληνα!

Δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο υποστηρίζει πως οι "Κανονιέρηδες" μελετούν την απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα στόπερ, όχι τύπου Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά περίπτωση Ντίνου Μαυροπάνου. Ο 18χρονος φέρεται να απασχολεί κι άλλες αγγλικές ομάδες, όπως και ελληνικές.

Η Άρσεναλ έχει βάλει στο μάτι κι άλλον Έλληνα!

Η... μπογιά των Ελλήνων στόπερ και δη των ταλαντούχων έχει πέραση στο εξωτερικό με τους σκάουτερς να τους έχουν πάντα ψηλά στις λίστες τους.

Μία ομάδα που έχει ήδη δύο "γαλανόλευκους" αμυντικούς, πάει και για τρίτο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΤΑ" και συγκεκριμένα στη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ".

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι οι "Κανονιέρηδες" έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Δημήτρη Μελιόπουλο, το "next big thing" της Ξάνθης.

Στο στόρι αναφέρεται ότι άνθρωπος της ομάδας των Παπασταθόπουλου - Μαυροπάνου είδε τον 18χρονο στόπερ στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ταραγόνα και τον ξεχώρισε! Μάλιστα, ο "Μελιό" εδώ και καιρό παρουσιάζεται να βρίσκεται στο σκάουτινγκ της Άρσεναλ.

Παράλληλα, μέσω του δημοσιεύματος γίνεται γνωστό ότι για τον ταλαντούχο στόπερ στην Ταραγόνα πήγαν και άνθρωποι της Γουλβς. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, εκτός από το εξωτερικό έχει αναφερθεί ότι απασχολεί τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK