Η Άρσεναλ "ντύθηκε" Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν ήταν τελικά μόνο ο Ουνάι Έμερι που "μετακόμισε" από τη Παρί στην Άρσεναλ. Η λονδρέζικη ομάδα "ζήλεψε" πολύ την παριζιάνικη και θέλησε να της "κλέψει" ακόμα ένα... περιουσιακό στοιχείο (PHOTO).

PSG's Blaise Matuidi battles for the ball with Arsenal's Aaron Ramsey, right, during the Champions League group A soccer match between Arsenal and Paris Saint Germain at the Emirates stadium in London, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
PSG's Blaise Matuidi battles for the ball with Arsenal's Aaron Ramsey, right, during the Champions League group A soccer match between Arsenal and Paris Saint Germain at the Emirates stadium in London, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo/Alastair Grant) AP IMAGE

Ο Ουνάι Έμερι ήρθε από τη Παρί Σεν Ζερμέν στην Άρσεναλ και αντικατέστησε έπειτα από 22 χρόνια τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Ισπανός τεχνικός όμως έφερε ταυτόχρονα παριζιάνικο... αέρα στην ομάδα, αν κρίνουμε από τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση των Λονδρέζων.

Οι "κανονιέρηδες" αποκάλυψαν τη φανέλα που θα φοράνε την επόμενη σεζόν μακριά από το "σπίτι" τους, η οποία έχει πάρα πολλές ομοιότητες με τα χρώματα που φοράνε οι Παριζιάνοι.

Συγκεκριμένα, η καινούρια εμφάνιση του αγγλικού συλλόγου είναι σκούρα μπλε και φέρει κάποια μπορντό χρώματα στο κέντρο, αλλά και στα μανίκια.

Μάλιστα, το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Παρί, έχουν χορηγό την Emirates και θα μπορούσαμε να πούμε πως αν κάποιος τοποθετούσε στη φανέλα το σήμα του γαλλικού κλαμπ, δεν θα παραξένευε κανέναν.

Η μόνη διαφορά βρίσκεται στην αθλητική εταιρεία ένδυσης, με τη Puma να ντύνει το ένα κλαμπ και τη Nike το άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK