Η Άρσεναλ πέτυχε το τέλειο deal με τον στόπερ που γλυκοκοιτάζουν Παρί και Μπάγερν

Συμβόλαιο μέχρι το 2027 χωρίς κάποια ρήτρα αποχώρησης έχει υπογράψει ο Σαλιμπά με την Άρσεναλ χαλώντας τα σχέδια Παρί και Μπάγερν.

Η Άρσεναλ πέτυχε το τέλειο deal με τον στόπερ που γλυκοκοιτάζουν Παρί και Μπάγερν
Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά με τη φανέλα της Άρσεναλ AP

Στη μάχη του τίτλου βρίσκεται και φέτος η Άρσεναλ θέλοντας αυτή τη φορά να φτάσει πρώτη στην πηγή.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των Κανονιέρηδων είναι ο Γουίλιαμ Σαλιμπά με τον οποίο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει πετύχει το τέλειο deal.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027 χωρίς στο deal να υπάρχει ρήτρα αποχώρησης γεγονός που λύνει τα χέρια της Άρσεναλ.

Αυτό σημαίνει πως η Άρσεναλ μπορούν να βάλουν την τιμή πώλησης του όσο πιο ψηλά νομίζουν με τις εμφανίσεις του να προδικάζουν πως το ποσό αυτό θα είναι αρκετά ψηλό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Παρί και Μπάγερν βρίσκονται στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του χωρίς όμως προς το παρόν να έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση.

Θυμίζουμε πως για τον Σαλιμπά η Άρσεναλ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από Σεντ Ετιέν το 2019 και πλέον η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 75.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK