Η Άρσεναλ θα κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της το καλοκαίρι, η Ρεάλ κάνει πίσω

Η Ρεάλ φέρεται να κάνει πίσω στην περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος παρουσιάζεται να έδωσε το λόγο του στον Αρτέτα.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Η Nacional παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον μεταγραφικό δημοσίευμα στο οποίο πρωταγωνιστούν η Άρσεναλ, η Ρεάλ Μαδρίτης κι ένας Άγγλος διεθνής. Ο λόγος για τον Ντέκλαν Ράις. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως οι Μαδριλένοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά δεν θα προχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, το Μέσο σημειώνει πως η διοίκηση Πέρεθ έχει ενημερωθεί ότι ο παίκτης έχει ήδη δώσει το λόγο του στον Μικέλ Αρτέτα κι είναι ανώφελο να μπουν στη διεκδίκησή του. Επίσης, ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ αναμένεται να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ: 90.000.000 ευρώ (σ.σ. είναι ο Πεπέ μέχρι στιγμής με 80.000.000 ευρώ).

Πάντως, οι Κανονιέρηδες θέλουν κι άλλο μέσο και μάλιστα τώρα πριν βγει ο Γενάρης. Οι Λονδρέζοι κοιτούν την περίπτωση Καϊσέδο με τον παίκτη, μάλιστα, έπειτα από το δημόσιο "αφήστε να φύγω" δεν προπονήθηκε με τους Γλάρους.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη

Παρί: Πάει να πάρει πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα που έχουμε ξεχάσει την ύπαρξή του

Με τον Τσάμπι Αλόνσο κι αυτά που κάνει θ' ασχοληθεί κανείς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK