Η Άρσεναλ βγαίνει στην αγορά για 9αρι και ψάχνει το μπαμ με τον κίλερ της Γιουβέντους

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Άρσεναλ και ένα από τα ονόματα που εξετάζει είναι αυτό του άσου της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Άρσεναλ βγαίνει στην αγορά για 9αρι και ψάχνει το μπαμ με τον κίλερ της Γιουβέντους
Ο Μικέλ Αρτέτα χειροκροτά τους οπαδούς της Άρσεναλ AP

Για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης αναμένεται να κινηθεί η Άρσεναλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ένα από τα ονόματα που εξετάζει αγωνίζεται στη Γιουβέντους.

Ο λόγος για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ιταλική ομάδα.

Οι "Κανονιέρηδες" δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη τον ερχόμενο Ιανουάριο καθώς αποτελεί ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Θυμίζουμε πως στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ιβάν Τόνεϊ ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στα πιτς λόγω ποινής που του έχει επιβληθεί για παράνομο στοιχηματισμό και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βλάχοβιτς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από το ρόστερ της Γιουβέντους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο Αλέγκρι δεν θέλει να χάσει μεσούσης της σεζόν ένα από τα μεγάλα όπλα του για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή της Serie A.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπενατιά επιστρέφει στο ποδόσφαιρο με πόστο σε ομάδα με την οποία είχε μηδέν λεπτά συμμετοχής

Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που οι μπλαουγκράνα έχουν εκνευριστεί με την Ισπανία για την υπόθεση του Γκάβι

Ο Λουκάκου πέτυχε καρέ τερμάτων μέσα σε 20 λεπτά και στο β' ημίχρονο έπιασε το κινητό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK