Η Άστον Βίλα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με πρωταγωνιστή παίκτη που έδιωξε με "ψίχουλα" η Σίτι

Την 11η σερί εντός έδρας νίκη της έφτασε η Άστον Βίλα μετά την επικράτησή της σε βάρος της Γουέστ Χαμ. Στα ραντάρ των κορυφαίων ο Ντούγκλας Λουίς.

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με πρωταγωνιστή παίκτη που έδιωξε με "ψίχουλα" η Σίτι
Ο Ντούγκλας Λουίζ με τη φανέλα της Άστον Βίλα AP

Εξαιρετική είναι η πορεία της Άστον Βίλα στην Premier League και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την αγγλική ομάδα να φιγουράρει στην πέμπτη θέση της κατάταξης μετά από τη συμπλήρωση των 9 πρώτων αγωνιστικών.

Μάλιστα, αυτή ήταν η 11η διαδοχική εντός έδρας νίκη της ομάδας του Ουνάι Έμερι σε όλες τις διοργανώσεις, με τις εμφανίσεις πολλών εκ των παικτών της να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Το όνομα για το οποίο γίνεται μεγαλύτερη κουβέντα είναι αυτό του Ντούγκλας Λουίς, ο οποίος παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει ήδη 6 γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως η Άστον Βίλα έκανε δικό της τον 25χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή το 2019 από την Μάντσεστερ Σίτι αντί του ποσού των 17.000.000 αλλά πλέον η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται κοντά στα 55.000.000 ευρώ με αυξητικές τάσεις.

Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Άστον Βίλα πάντως να ανανεώνει το συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο αρχηγός των "Κόκκινων Διαβόλων" φωτογραφήθηκε με τον Ντε Χέα και έστειλε μήνυμα... επανασύνδεσης

Παράνοια με το νέο ταλέντο της Μπάρτσα: Μετά το γκολ-ρεκόρ σημειώνει μυθική άνοδο και στο Instagram

Η Ρεάλ εκμεταλλεύεται την "αδράνεια" της Μπάγερν με Ντέιβις και τον παίρνει σχεδόν στη μισή τιμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK