Η ατάκα-έκπληξη του Ντε Ρόσι για τις φήμες περί Γιουβέντους

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και φρόντισε να "σνομπάρει" με... στιλ τους Τορινέζους.

Η ατάκα-έκπληξη του Ντε Ρόσι για τις φήμες περί Γιουβέντους

Συμπλήρωσε ήδη 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρόμα και έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του "υπαρχηγού" πίσω από τον καπιτάνο Ρόσι, παρόλα αυτά το συμβόλαιό του Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τους Ρωμαίους εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και ουδείς γνωρίζει αν θα παραμένει κάτοικος "Olimpico" στη συνέχεια.

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και φήμες που θέλουν την Γιουβέντους να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τους ανθρώπους του "Premium Sport" να μπαίνουν στο πειρασμό και να τον ρωτούν για το συγκεκριμένο σενάριο και τον ίδιο να απορρίπτει τα σενάρια με... στιλ.

Η ατάκα-έκπληξη του Ντε Ρόσι για τις φήμες περί Γιουβέντους

"Η Γιούβε; Πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να πάει να πάρει παίκτες πιο νέους και πιο δυνατούς από μένα", ήταν η αφοπλιστική ατάκα του 33χρονου Ιταλού διεθνούς αμυντικού μέσου, για να προσθέσει:

"Το οικονομικό θέμα, με αυτά που έχω κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι το τελευταίο από τα προβλήματά μου εάν ήθελα να μείνω και αν θα θέλει η διοίκηση να με κρατήσει στη Ρόμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK