Η ατάκα του Μαρτίνς σε Μασούρα και παίκτες στα αποδυτήρια: "You are Usain Bolt, play for the team"

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube την παρακάμερα από τον αγώνα με τον Ιωνικό, όπου μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν οι παροτρύνσεις του Μαρτίνς προς τους παίκτες του να παίξουν γρήγορα και ομαδικά.

Η ατάκα του Μαρτίνς σε Μασούρα και παίκτες στα αποδυτήρια: "You are Usain Bolt, play for the team"
YOUTUBE

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και με ένα γκολ του Γιώργου Μασούρα πήρε το τρίποντο (1-0), που όχι μόνο τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά του επέτρεψε να αυξήσει σε τρεις βαθμούς τη διαφορά από την 2η του πίνακα, ΑΕΚ, ενόψει μάλιστα του μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ στις 21 Νοεμβρίου.

Μία ημέρα μετά την επικράτηση των Πειραιωτών στο Καραϊσκάκης, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube την παρακάμερα του αγώνα, δείχνοντας αθέατες πτυχές τόσο από τα αποδυτήρια όσο και από τις εξέδρες.

Η σκηνή που αναντίρρητα ξεχωρίζει είναι τα high-five που ανταλλάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του όταν βγαίνουν από τα αποδυτήρια, με τον Πορτογάλο προπονητή να λέει χαρακτηριστικά "You're Usain Bolt, play for the team", θέλοντας να τους στείλει το μήνυμα να παίζουν ομαδικά και με ταχύτητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK