Η Αταλάντα, το... αστέρι και ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει τεράστια σημασία στην Ακαδημία του τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα μακρόπνοο πλάνο με σκοπό να χρησιμοποιεί σταθερά παιδιά που τα μικρά τμήματα στην ανδρική ομάδα και να μην χρειάζεται πολλές μετεγγραφές. Ο 16χρονος Χάρης Νάτσης είναι αυτός που μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τα βλέμματα.

Η Αταλάντα, το... αστέρι και ο Αστέρας

Το γεγονός πως η Κ17 ομάδα, κονταροχτυπιέται με τον Ολυμπιακό για την πρωτιά στον Α' όμιλο του πρωταθλήματος, έχει εξήγηση. Οι νεαροί του συλλόγου της Τρίπολης, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των εθνικών ομάδων όσο και ξένων συλλόγων.

Όπως φαίνεται, ο Θεοχάρης (Χάρης) Νάτσης είναι ο πρώτος που, μέχρι τώρα, απασχολεί ομάδες της γηραιάς ηπείρου.

Όπως έγινε γνωστό, η Αταλάντα (με την κορυφαία ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ιταλία) απέστειλε πρόσκληση στον σύλλογο της Αρκαδίας, ζητώντας τον ταλαντούχο μέσο για σύντομη δοκιμή και συμφωνία. Το γεγονός πως ο... υπαρχηγός της κ17 πέρυσι ήταν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της ηλικίας του και φέτος μεταφέρθηκε στον χώρο του κέντρου, έχοντας σημειώσει και πέντε γκολ, κέντρισε τον ενδιαφέρον των Ιταλών.

Ο Αστέρας πάντως αρνήθηκε την πρόταση της Αταλάντα για τον 16χρονο, θεωρώντας πως είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να στηρίξει ώστε να πάρει ευκαιρίες για να παίξει στην πρώτη ομάδα.

Να σημειώσουμε πως το όνομα του μικρού, είναι σχετικά... γνωστό στην Ευρώπη αφού τον Αύγουστο τον κάλεσε η Φίτεσε για δοκιμή αλλά πέραν των προπονήσεων ο Αστέρας δεν είχε επιτρέψει την χρησιμοποίησή του σε φιλικούς αγώνες των Ολλανδών οπότε η συζήτηση αναβλήθηκε για το φετινό καλοκαίρι.

Η επένδυση του Αστέρα Τρίπολης για τις ακαδημίες, είναι από τις σημαντικότερες στην Ελλάδα τόσο οικονομικά όσο και τεχνικά με ικανούς προπονητές και άριστη στήριξη προς τους αθλητές.

Ο Χάρης Νάτσης σημειώνει το 1-0 στην πρόσφατη νίκη του Αστέρα επί του Λεβαδειακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK