Η "Μπέμπα", το Rolex και η σιγουριά του σταρ Μασούντ για τον τίτλο!

Ο Σοτζέι Μασούντ είναι παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα και για τους επόμενους έξι μήνες θα επιχειρήσει να γίνει ένα από τα... γρανάζια στην προσπάθεια της Ένωσης για την κατάκτηση του τίτλου. Τα λέει όλα άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο ο Ιρανός επέλεξε το 24 στη φανέλα του.

Η "Μπέμπα", το Rolex και η σιγουριά του σταρ Μασούντ για τον τίτλο!

Σταρ στην Πλατεία, σταρ και με το... καλημέρα στο Μαρούσι ο Σοτζέι Μασούντ που πλέον είναι ο "Mr. 24" της ΑΕΚ. Ο Ιρανός συμφώνησε με την Ένωση για τους επόμενους έξι μήνες σε μία προσπάθεια να γίνει ένα από τα βασικά "γρανάζια" του κλαμπ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε που επέλεξε τον συγκεκριμένο αριθμό στη φανέλα του, καθώς το 24 συμβολίζει τα χρόνια τα οποία έχει να πάρει τίτλο και στόχος του Μασούντ είναι να... μηδενίσει το κοντέρ.

Αγωνιστικά, όλη η Ελλάδα ξέρει τον Ιρανό και τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο γήπεδο όταν βρεθεί στη μέρα του...

Η "Μπέμπα", το Rolex και η σιγουριά του σταρ Μασούντ για τον τίτλο!

Αυτό όμως που έκανε "μπαμ" από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα γραφεία των "κιτρινόμαυρων" ο Μασούντ για να "κλειδώσει" τη μεταγραφή του ήταν σίγουρα το " Prince of Persia" στιλ του!

Έκανε την εμφάνισή του μ' ένα πολυτελές γκρι BMW, χαμογέλασε στους ρεπόρτερ και μπήκε στα γραφεία που στην πόρτα τον περίμεναν ήδη υπάλληλοι της ΠΑΕ για να τον καλωσορίσουν.

Η "Μπέμπα", το Rolex και η σιγουριά του σταρ Μασούντ για τον τίτλο!

Στα μάτια τον παρευρισκόμενων... άστραψε και η γυαλάδα του Rolex που φορούσε ο Ιρανός. Μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο 33χρονος με το αρχοντικό του στυλ. Παρόμοιες με το ντύσιμό του και οι δηλώσεις του αφού μίλησε ξεκάθαρα για κατάκτηση τίτλου αναφέροντας: "Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω να πάρουμε το Πρωτάθλημα και είμαι είμαι σίγουρος ότι θα το κερδίσουμε!"

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η συμφωνία ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε και επικοινωνία με τον ενθουσιασμένο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός κόουτς έδωσε ευχές στον Μασούντ και έπειτα του είπε: " Σε περιμένω την Παρασκευή στην προπόνηση..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK