Η Χάιντουκ αναβιώνει τον ρομαντισμό: Θέλει παίκτη με χιαστό άμεσα αρκεί να μπει έως τον Μάιο

Η Χάιντουκ θέλει να επαναπατρίσει δικό της παιδί και το μόνο που περιμένει είναι το ΟΚ των γιατρών για να εντείνει την πίεση.

Croatia's Mateo Kovaci, left, Croatia's Luka Modric, center, Croatia's Ivan Perisic, right, pose with their broze medal for their third place the World Cup third-place award ceremony at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. Croatia defeated Morocco 2-1 for third place. (AP Photo/Andre Penner)
Κόβατσιτς, Μόντριτς και Πέρισιτς AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Χάιντουκ είναι πρώτη στην Κροατία και θα παλέψει για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Ριέκα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ την κυνηγούν και αναμένεται μάχη μέχρι να δούμε την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα. Η ομάδα του Σπλιτ θέλει να πάει όσο το δυνατόν ισχυρότερη στο φινάλε γι' αυτό επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς.

Ο εμβληματικός Κροάτης τι κι αν αναρρώνει από ρήξη χιαστού δεν παύει να είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας που τον ανέδειξε προτού ανοίξει τα φτερά του για το κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Κροάτες θα κινηθούν ξανά για τον Πέρισιτς, τώρα, περιμένοντας τους γιατρούς να πουν το ΟΚ που αφορά επιστροφή του έμπειρου παίκτη πριν από τον Μάιο.

Η ανάρρωση του Ιβάν Πέρισιτς, όπως αναφέρει ο Ρομάνο, πάει καλά. Θυμίζουμε πως ο 34χρονος άρχισε να παίζει μπάλα στην Χάιντουκ και αποχώρησε το 2006 με προορισμό την Σόσο αντί 360.000 ευρώ. Στη συνέχεια της καριέρας του πέρασε από τις Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ, Ίντερ, Μπάγερν και τώρα βρίσκεται στην Τότεναμ με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK