Η Χαλ νίκησε, οι οπαδοί της πέταξαν... μπαλάκια!

Διεκόπη προσωρινά το παιχνίδι της Χαλ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όταν οι οπαδοί της πρώτης πέταξαν μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν κατά του ιδιοκτήτη του συλλόγου (VIDEO)!

Η Χαλ νίκησε, οι οπαδοί της πέταξαν... μπαλάκια!
hull balakia

Η σχέση του Αιγύπτιου επιχειρηματία Ασέμ Αλάμ με τους φίλους της Χαλ έχει περάσει από χίλια κύματα, αφού ο 78χρονος άνδρας προσπάθησε να αλλάξει ακόμα και το όνομα του συλλόγου στα οκτώ χρόνια που εμπλέκεται με τα διοικητικά.

Όπως φαίνεται η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με την Χαλ να παλεύει για την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και αφότου πούλησε όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές που είχαν απομείνει στο ρόστερ!

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής οργανωμένοι οπαδοί συνεννοήθηκαν και πέταξαν μπαλάκια του τένις στο 20ο λεπτό του αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας!

Στο γρασίδι η Χαλ κέρδισε 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Είναι κάτι που θέλει και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, καθώς βρίσκεται σε φάση πώλησης των μετοχών του και σίγουρα δεν θέλει να παραδώσει... υποβιβασμένη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK