Η Χαλ πάει να "κλέψει" τον Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας!

Η Κρίσταλ Πάλας διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για τον Μιλιβόγεβιτς όμως σύμφωνα με το "ESPN FC" στη μάχη της απόκτησής του μπαίνει και η Χαλ κατόπιν επιθυμίας Μάρκο Σίλβα!

Η Χαλ πάει να "κλέψει" τον Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας!
INTIME SPORTS

Η Κρίσταλ Πάλας διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς όμως σύμφωνα με το "ESPN FC" στο παιχνίδι της απόκτησης του Σέρβου μπαίνει και η Χαλ κατόπιν επιθυμίας του Μάρκο Σίλβα.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς φαίνεται να βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας τα τελευταία 24ωρα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να διαπραγματεύονται με εκείνους της Κρίσταλ Πάλας για την πώλησή του που θα βάλει στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ, όμως οι "αετοί" δεν παίζουν... μόνοι τους!

Ο Σαμ Άλαρνταϊς βλέπει στο πρόσωπο του 25χρονου Σέρβου τον παίκτη που θα "γεμίσει" το χώρο της μεσαίας γραμμής των Λονδρέζων όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN FC "η Χαλ ετοιμάζει κίνηση της τελευταίας στιγμής για να κλέψει τον παίκτη κάτω από τη μύτη της ανταγωνίστριάς της στη μάχη για παραμονή στην Premier League".

Η Χαλ πάει να "κλέψει" τον Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας!

Με το σχετικό δημοσίευμα να υπογραμμίζει: "Η Χαλ έχει βγει στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου μετά την πώληση του Τζακ Λίβερμορ στην Γουέστ Μπρομ στις αρχές του μήνα αλλά και την επικείμενη μετακίνηση του Ρόμπερτ Σνόντγκρας στην Γουέστ Χαμ.

Ο προπονητής της Χαλ Μάρκο Σίλβα καίγεται να κάνει προσθήκες στην ομάδα του πριν το φινάλε των μεταγραφών την Τρίτη και ο σύλλογος είναι έτοιμος να του δώσει τους πόρους μέσα από τις πωλήσεις των Λίβερμορ και Σνόντγκρας για να φέρει νέους παίκτες.

Ο Σίλβα ξέρει τα πάντα για τον Μιλιβόγεβιτς, τον οποίο είχε παίκτη όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση για να τον πάρει στο KCOM Stadium".

Με το δημοσίευμα να καταλήγει πως "ο Ολυμπιακός θα περιμένει περισσότερες προσφορές για τον παίκτη πριν κλείσουν οι μεταγραφές...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK