Η χειρότερη εκτέλεση κόρνερ

Όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο έχουν γίνει και μάρτυρες διάφορων... άτυχων περιστατικών. Κακές εκτελέσεις φάουλ, ντρίμπλες που δεν πέτυχαν ποτέ, σίγουρα γκολ που δεν μπήκαν. Αυτό όμως που έκανε ο Τσάρλι Άνταμ σε εκτέλεση κόρνερ... τερμάτισε τη λογική. (VIDEO)

Η χειρότερη εκτέλεση κόρνερ

Τα φάουλ και τα κόρνερ στο ποδόσφαιρο ανέκαθεν τα αναλαμβάνει ο καλύτερος εκτελεστής της ομάδας. Ή έστω αυτός που νομίζει πως έχει καλό πόδι για να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του. Τι γίνεται όμως όταν δεν καταφέρνεις να κάνεις καν το κόρνερ λόγω... γκάφας;

Αυτό έπαθε ο παίκτης της Στόουκ Σίτι, Τσάρλι Άνταμ, που ανέλαβε να εκτελέσει ένα κόρνερ για την ομάδα του. Η μπάλα στημένη στη γωνία, ο 31χρονος μέσος έτοιμος να εκτελέσει, αλλά εκεί γίνεται το απίστευτο. Μπλέκεται στα πόδια του, πέφτει και παίρνει παραμάζωμα και την μπάλα.

Ο... πονηρός Άνταμ, πήγε να την μαζέψει πριν αυτή κατρακυλήσει για να κάνει αυτή τη φορά κανονικά το κόρνερ, αλλά όπως ήταν λογικό το κόρνερ είχε ήδη γίνει από την στιγμή που έφυγε η μπάλα. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ, αφού ο 31χρονος μάζεψε την μπάλα με το χέρι, και το κόρνερ πέρασε ως ένα από τα πιο αποτυχημένα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δείτε τη φάση:

Για την ιστορία, η Μπέρνλεϊ κέρδισε τη Στόουκ με 1-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK