Η χρυσή λίστα τερματοφυλάκων της Μπάγερν αρχίζει με Ντε Χέα και καταλήγει σε Κοτάρσκι

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού ρεπορτάζ της BILD Κρίστιαν Φολκ αποκάλυψε μέσω Twitter την shortlist της Μπάγερν για τη θέση του τερματοφύλακα.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  /  )
Ο Κοτάρσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο πως η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τερματοφύλακα. Τα δημοσιεύματα με τους υποψηφίους έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με τον δημοσιογράφο της BILD, Κρίστιαν Φολκ να δημοσιοποιεί ολόκληρη τη γερμανική λίστα η οποία περιέχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Στο ρεπορτάζ του ο Φολκ υποστηρίζει πως στην shortlist έχει συμπεριληφθεί νέο όνομα κι αυτό δεν είναι άλλο από το Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τον δωδεκαετή κύκλο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Βέβαια, η συγκεκριμένα λίστα ξεχειλίζει από ταλέντο και εμπειρία. Μεταξύ των υποψηφίων και ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

  1. Ντε Χέα (ελεύθερος)
  2. Μπόνο (Σεβίλλη)
  3. Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια)
  4. Σέζνι (Γιουβέντους)
  5. Ραγιά (Μπρέντφορντ)
  6. Σάντσες (Μπράιτον)
  7. Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ)
  8. Γκραμπάρα (Κοπεγχάγη)

Η Μπάγερν Μονάχου οφείλει πλέον να κοιτάξει τη διάδοχη κατάσταση του Μάνουελ Νόιερ ο οποίος και από τραυματισμό προέρχεται και οδεύει προς τα 38. Η περίπτωση του Ζόμερ που πήγε για να αντικαταστήσει τον εμβληματικό Γερμανό φαίνεται πως δεν έπεισε συν ότι η Ίντερ έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του μετά από την πώληση του Ονάνα.

Η λίστα του Φολκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK