Η διπλή γκάφα της χρονιάς ανήκει σε γκολκίπερ!

Η θέση του γκολκίπερ είναι νευραλγική και τα λάθη του κοστίζουν... διπλά, με εκείνον της Ayr United να το συνειδητοποιεί με τον πλέον επώδυνο τρόπο (VIDEO).

Η διπλή γκάφα της χρονιάς ανήκει σε γκολκίπερ!

Υπάρχουν κάποια βράδια που δεν περνούν τίποτα για τους ποδοσφαιριστές λόγω κάποιου προσωπικού λάθους που στοίχισε και αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Τζακ Ρούντι σε υπερθετικό βαθμό, με τον εν λόγω παίκτη να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία από τις φάσεις της χρονιάς.

Αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Ayr United-Alloa στην League 1 της Σκωτίας, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να καταδικάζει την ομάδα του σε εντός έδρας ήττα με διπλή γκάφα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αρχικά βγήκε εκτός περιοχής για να απομακρύνει τη μπάλα σε αντεπίθεση των παικτών της Alloa όμως έκανε... στραβοκλωτσιά και την έφερε προς την περιοχή του ενώ στη συνέχεια, αν και πρόλαβε να επιστρέψει κάτω από την εστία του, είδε τη μπάλα να περνάει αργά και βασανιστικά κάτω από τα χέρια του σε αδύναμο σουτ για να καταλήξει στα δίχτυα.

Με αυτό το τέρμα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 2-1 και ο Τζακ Ρούντι έχει γίνει όχι μόνο θέμα στην Σκωτία αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την άτυχη στιγμή του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK