Η Εισαγγελέας έβγαλε στη... σέντρα την ΕΠΟ

Κατά την αγόρευση της η εισαγγελέας του μικρού "koriopolis" Βιργινία Σακελλαροπούλου "κάρφωσε" την Ομοσπονδία για την απουσία της από την δίκη. "Αν δεν ήταν τα δημοσιεύματα, οι φάκελοι θα είχαν μείνει στα συρτάρια..."

Η Εισαγγελέας έβγαλε στη... σέντρα την ΕΠΟ

Για απροθυμία της ΕΠΟ να συμβάλει στη δίκη του μικρού "koriopolis" έκανε λόγο η εισαγγελέας έδρας Βιργινία Σακελλαροπούλου στην αγόρευση της με την οποία πρότεινε την ενοχή των Θωμά Μητρόπουλου (ως ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού) και Κωνσταντίνου Ριαβόγλου (πρώην ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα) και την αθώωση του πρώην ιδιοκτήτη της Αναγέννησης Καρδίτσας Διονύση Κωτούλα και του προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

Η κα. Σακελλαροπούλου έβγαλε στη... σέντρα την Ομοσπονδία. " Ιδιαίτερα σημαντική θα ήταν η κατάθεση του αρμόδιου υπαλλήλου της ΕΠΟ, του συνδέσμου ακεραιότητας Ιωάννη Ντζούφρα. Στα καθήκοντα του υπεύθυνου ακεραιότητας είναι να αποτελεί σύνδεσμο και να ανταλλάσει πληροφορίες μεταξύ ποδοσφαιρικών και κρατικών αρχών σε θέματα που αφορούν χειραγωγημένους αγώνες. Παρά τις προσπάθειες εντοπισμού του ως άνω μάρτυρος προς επίδοση της κλήσης, κυρίως μέσω της ΕΠΟ, υπήρξε απροθυμία μέγιστη και ως προς τη συνδρομή από την ΕΠΟ, αν ληφθεί μάλιστα υπόψη ότι ο συγκεκριμένος εκτός από σύνδεσμος ακεραιότητας της ΕΠΟ ήταν και υπάλληλος της ΕΠΟ. Ο μάρτυς τυγχάνει άφαντος" είπε χαρακτηριστικά.

"Θα είχαν μείνει στα συρτάρια…"

Στο... στόχαστρο της βρέθηκε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας την περίοδο των αγώνων. " Δεν κατέθεσε κάτι ουσιαστικό. Ανέφερε ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ δεχόταν ενοχλήσεις σε θέματα ορισμού διαιτητών, όχι όμως από τους παρόντες κατηγορούμενους. Επίσης ανέφερε ότι δεχόταν και απειλές, χωρίς να κατονομάσει αυτούς που τον απειλούσαν. Ανέφερε ότι αυτός ανέδειξε το θέμα. Αυτό όμως είναι αβάσιμο διότι είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα. Υπό την πίεση αυτών των δημοσιευμάτων εστάλησαν οι εκθέσεις της UEFA στην Γ.Γ.Αθλητισμού και στην Εισαγγελία. Εάν δηλαδή δεν υπήρχε η πίεση των δημοσιευμάτων, οι εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ θα έμεναν στα συρτάρια της ΕΠΟ".

Για τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα τέλος, που επίσης κατέθεσε ως μάρτυρας η κα. Σακελλαροπούλου υποστήριξε ότι " η κατάθεση του Τεροβίτσα, αρχιδιαιτητή, οποίος ανέφερε ότι δεν δέχτηκε ποτέ πιέσεις για τον ορισμό διαιτητών. Σημειωτέον ότι ο ανωτέρω μάρτυς χαρακτηρίσθηκε από τον Κούγια ως άνθρωπος του συστήματος. Μάλιστα ο μάρτυς Κούγιας κατέθεσε ότι ο Τεροβίτσας σε αυτό οφείλει την εξέλιξή του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK