Η εισβολέας του τελικού του UCL '19 έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα της

Άδεια πιλότου έβγαλε η γνωστή από την εισβολή της στον τελικό του Champions League του 2019 Κίσνεϊ Βολάνσκι έπειτα από 1,5 χρόνο εκπαίδευσης.

A woman that has invaded the pitch is taken away by security during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Οι δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου σταμάτησαν την Κίσνεϊ το 2019 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Λίγες είναι οι αναμνήσεις από το αγωνιστικό μέρος του τελικού του Champions League 2019 ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ το οποίο κατέκτησαν οι κόκκινοι με 2-0.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι όταν "φέρνουν" στο μυαλό τους τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θυμούνται αμέσως την περιβόητη εισβολέα που έκανε την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο.

Ο λόγος για την Κίνσεϊ Βολάνσκι η οποία στον τελικό επιχείρησε να διαφημίσει ιστότοπο για ενήλικες του τότε συντρόφου της και πλέον έχει κάνει τεράστια στροφή στις συνήθειές της.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη κατάφερε να βγάλει άδεια πιλότου έπειτα από 1,5 χρόνο μαθημάτων κάτι θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο TikTok ολόκληρη τη διαδικασία, η οποία, όπως ανέφερε η ίδια, ήταν από τα πιο απαιτητικά πράγματα που έχει κάνει στη ζωή της.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Τρελό! Η νέα του σχέση επηρέασε την απόφαση της Μπάγερν

Γιουνάιτεντ: Ο Αλ Θανί σπάει όλα τα ρεκόρ με τη νέα του προσφορά

Πρώην θρύλος της προπονητικής "αρνείται" Πεπ και Κλοπ και θεωρεί πως άλλος είναι ο κορυφαίος

News 24/7

24MEDIA NETWORK