Η εισβολέας του τελικού του UCL '19, τρέλανε το Instagram με τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες

Ο τελικός του Champions League του 2019 δεν προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις. Μία απ' αυτές τις ελάχιστες ήταν η Κίσνεϊ Βολάνσκι.

A woman that has invaded the pitch is taken away by security during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Οι δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου σταμάτησαν την Κίσνεϊ το 2019 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τόσο το πέναλτι του Σαντιό Μανέ όσο και η κατάκτηση του τροπαίου από την Λίβερπουλ το 2019 είναι οι βασικές μας αναμνήσεις από τον τελικό του Champions League το 2019. Οι περισσότεροι θυμούνται την εισβολέα που έκανε την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο του μεγάλου τελικού.

Η 25χρονη Κίσνεϊ Βολάνσκι που κατάφερε να γίνει διάσημη μετά από την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αφού πλέον έχει φτάσει τους 2.000.000 followers στο Instagram, πλέον μας δείχνει και τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες. Και το έχει...

Η καλλονή ενθουσίασε τους ακόλουθούς της με το επίπεδο των ποδοσφαιρικών της δεξιοτήτων, κάτι που φάνηκε από τα χιλιάδες likes και σχόλια που συγκέντρωσε.

Διαβάστε περισσότερα

Βλαχοδήμος vs. Παρί γύρος δεύτερος στο Champions League

Ο Λεκλέρ δεν πήρε πρωτάθλημα, αλλά στην κούρσα αγάπης με την Σαρλότ είναι νικητής

News 24/7

24MEDIA NETWORK