Η εκδοχή του Νταμπίζα για τον Πλέγα

Ο Νίκος Νταμπίζας αντέκρουσε τις κατηγορίες που του αποδίδει ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι ενέργησε καθ' όλα νόμιμα.

Η εκδοχή του Νταμπίζα για τον Πλέγα
INTIME SPORTS

Τις κατηγορίες που του αποδίδει ο Αλέξης Κούγιας μέσω της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Πλέγα, σχολίασε ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έλεγε στο περιβάλλον του ότι ο ίδιος δεν είχε ασχοληθεί με τον εν λόγω παίκτη, αλλά αντίθετα από την πλευρά του Πλέγα επικοινώνησαν μαζί του και του εξέφρασαν την επιθυμία για συνεργασία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Νταμπίζας επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια και τον ενημέρωσε, ζητώντας παράλληλα να μάθει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Πλέγα. Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής κοστολόγησε 250.000 ευρώ τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ποσό το οποίο ο Νταμπίζας έκρινε υπερβολικό, κάτι που ανέφερε στον Κούγια και πρόσθεσε ότι πλέον ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί μόνο εάν ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Συνεπώς, ο Νταμπίζας θεωρεί ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες για "απαράδεκτα ηθικές ενέργειες" από μέρους του, αφού αυτός λειτούργησε νόμιμα και με ευθύνη.

Διαβάστε ακόμη:

Κούγιας: "Δεν έχω πρόβλημα με τον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK