Η εκπληκτική αντίδραση του Σιμεόνε στην γκολάρα του Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν τρέλανε μόνο τους οπαδούς της Ατλέτικο με το γκολ-ψαλιδάκι κόντρα στην Ρόμα αλλά και τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Και το έδειξε με φοβερό μορφασμό (VIDEOS).

Η εκπληκτική αντίδραση του Σιμεόνε στην γκολάρα του Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο έμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση στους "16" του Champions League καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Ρόμα στο "Wanda Metropolitano", σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν και με το οποίο άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους.

Το γκολ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τους οπαδούς την ώρα του αγώνα, αφήνοντας στην άκρη τα παράπονα που έχουν από τον Γάλλο για την όχι και τόσο παραγωγική φετινή σεζόν του, όμως δεν ήταν μόνο οι φανς της "Ατλέτι" αλλά και ο Ντιέγκο Σιμεόνε που έμεινε άναυδος από το "μαγικό" του Γάλλου.

Αυτό φάνηκε στη συνέντευξή Τύπου όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για το πώς ένιωσε στη φάση του γκολ, με τον Αργεντινό τεχνικό να... ξεφυσάει για να δείξει πως αισθάνθηκε... ανακούφιση: "Αυτό ακριβώς ένιωσα. Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε περισσότερο", ξεκαθάρισε ο Σιμεόνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK