Η εκστρατεία των Γάλλων για τη στέψη του Μπεν Αρφά

Όσο η πλειονότητα των Παριζιάνων πανηγύριζε το πρωτάθλημα της Παρί, η μειονότητα "έχτιζε" εκστρατεία προκειμένου η διοίκηση με τον Ουνάι Έμερι να κινητοποιηθούν και να απονεμηθεί μετάλλιο στον Μπεν Αρφά.

PSG's Hatem Ben Arfa runs with the ball during their French League One soccer match between PSG and Rennes at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Hatem Ben Arfa runs with the ball during their French League One soccer match between PSG and Rennes at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP IMAGE

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με το εμφατικό 7-1 κόντρα στη Μονακό σήμανε και τη βαθμολογική επικύρωση της κατάκτησης του τίτλου.

Όσο όμως η μεγαλύτερη μερίδα των φίλων της ομάδας ήταν απασχολημένη στο να πανηγυρίζει τον τίτλο, υπήρξαν ορισμένοι που άρχιζαν έναν μαραθώνιο... αγάπης για τη χάρη του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο, από τον Μάιο του 2017 έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του κλαμπ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κάτι που του στέρησε οποιαδήποτε επίσημη εμφάνιση.

Το απόλυτο μηδέν που έχει καταγράψει τη τρέχουσα σεζόν με τη γαλλική ομάδα, βάσει του κανονισμού, τού απαγορεύει ν' αποκτήσει μετάλλιο πρωταθλητή και δεν συμπεριλαμβάνεται στα άτομα που οδήγησαν τη Παρί στη κορυφή.

Αυτό κινητοποίησε έναν αριθμό υποστηρικτών των πρωταθλητών να οργανώσουν μία διαδικτυακή καμπάνια, με στόχο να γίνει ευρέως γνωστό το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και η διοίκηση των Παριζιάνων, σε συνδυασμό με τον Ουνάι Έμερι, να δώσουν μέχρι τη λήξη της σεζόν την ευκαιρία στον 31χρονο άσο να σημειώσει τη πρώτη του παρουσία για φέτος.

Και αυτό που "σκαρφίστηκαν" ήταν η επινόηση ενός hashtag στο Twitter με την ονομασία #HatemChampion, δηλαδή #ΧατέμΠρωταθλητής, με τις αναρτήσεις στο ίντερνετ να έχουν πάρει... φωτιά.

ΔΕΙΤΕ TWEETS ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK