Η "Εl Mundo Deportivo" βρήκε τρόπο να μην βγαίνει μείον η Μπάρτσα στη σύγκριση με τη Ρεάλ!

Από όπου και αν το πιάσει κανείς, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σαφώς πιο επιτυχημένη από την Μπαρτσελόνα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Και όμως, η El Mundo Deportivo μετράει τα πράγματα αλλιώς.

Η "Εl Mundo Deportivo" βρήκε τρόπο να μην βγαίνει μείον η Μπάρτσα στη σύγκριση με τη Ρεάλ!

H αιώνια κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα (που φυσικά δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικό/αθλητικό υπόβαθρο) οδηγεί ενίοτε και σε... περίεργα συμπεράσματα.

Σαν και αυτό ας πούμε που έβγαλε η El Mundo Deportivo εφημερίδα που εδρεύει στην Βαρκελώνη και κορώνα στο κεφάλι της Μπάρτσα.

Τι ανακάλυψε λοιπόν ο Ρότζερ Τορεγιό, ο συντάκτης της εφημερίδας; Οτι από την εποχή που εμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ο Λιονέλ Μέσι, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν κατακτήσει τον ίδιο αριθμό τροπαίων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οντως, είναι αλήθεια. Από τη σεζόν 2005-2006 και μετά οι δύο μεγάλοι της Ισπανίας έχουν πάρει από τέσσερις φορές το τρόπαιο. Η Μπάρτσα το 2006, το 2009, το 2011 και το 2015, η Ρεάλ το 2014, το 2016, το 2017 και εφέτος.

Κάπως έτσι σε κάποια από τις συγκρίσεις η Μπαρτσελόνα δεν βγαίνει μείον στη σύγκριση. Σε όλες τις υπόλοιπες όμως υστερούν. Η Ρεάλ έχει κατακτήσει το ιερό δισκοπότηρο 13 φορές, η Μπαρτσελόνα μόλις 5. Ο Κριστιάνο έφτασε τις 5 κατακτήσεις, ο Μέσι έχει μείνει στις 4...Και πάει λέγοντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK