Η εμφύτευση μαλλιών του Κλάτενμπεργκ ντρέπεται μπροστά σε αυτή του Κόντε

Τους σταρ του ποδοσφαίρου και της προπονητικής αντέγραψε ο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποκάλυψε πως μετά τα παράπονα της συζύγου του, τόλμησε ότι και οι Ρούνεϊ, Πιρές, Ρονάλντο, Μπερμπάτοφ και Κόντε με το τριχωτό της κεφαλής.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο φορές εμφύτεση μαλλιών. Ο Αντόνιο Κόντε πάλι ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά μετά τις δύο αποτυχημένες επεμβάσεις στην Ιταλία -AP IMAGES
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο φορές εμφύτεση μαλλιών. Ο Αντόνιο Κόντε πάλι ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά μετά τις δύο αποτυχημένες επεμβάσεις στην Ιταλία. AP IMAGES

Στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Κυρίως σε παίκτες αλλά και σε προπονητές. Τώρα συμβαίνει και με διαιτητές. Η εμφύτευση μαλλιών απασχολεί πολύ κόσμο παγκοσμίως και συνήθως όσοι έχουν την οικονομική άνεση, το τολμούν. Στην περίπτωση του επικεφαλής της Ελληνικής διαιτησίας μάλιστα, δύο φορές. Μπορεί να ακολουθήσει και τρίτη.

Ο Κλάτενμπεργκ το 2017- Credit: Medical Hair Restoration Clinic
Ο Κλάτενμπεργκ το 2017 CREDIT: MEDICAL HAIR RESTORATION CLINIC

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, 45 ετών σήμερα, έκανε την πρώτη του μεταμόσχευση θυλάκων το 2017, λανσάροντας για πρώτη φορά το νέο του λουκ σε μια βραδινή έξοδο στην Μαρμπέλα με τον προπονητή (σήμερα της Νότιγχαμ Φόρεστ), Κρις Χιούτον. Τα πλήρη αποτελέσματα φάνηκαν έναν χρόνο μετά την επέμβαση που έκανε στην κλινική Medical Hair Restoration. Τον περασμένο Μάιο το επιχείρησε ξανά, αφού παρατήρησε αραίωση στο μέτωπο. Ο Κλάτενμπεργκ έχει προσθέσει 1.700 τρίχες στις 8.500 που προϋπήρχαν στο κεφάλι του, ενώ ίσως χρειαστεί να επαναλάβει τη διαδικασία για τρίτη φορά, καθώς χάνει μαλλιά και από άλλο σημείο. Αν και δείχνει να μην 'καίγεται' και τόσο πλέον...

Ο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας παραδέχθηκε πως "έπρεπε να πάω στην Ιρλανδία για την εμφύτευση. Χρειάστηκε μάλιστα να μεταβώ εκεί δύο φορές, αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Η σύζυγος μου μού είπε πως έδειχνα γερασμένος, οπότε σκέφτηκα πως πρέπει να βάλω μαλλιά και ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν. Και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, όμως τώρα σταμάτησα την διαιτησία και σκέφτομαι πως ίσως τα αφήσω να φύγουν", μιλώντας στο podcast 'Paddy Power presents From The Horse’s Mouth'.

Ο Κλάτενμπεργκ σήμερα - Credit: Medical Hair Restoration Clinic
Ο Κλάτενμπεργκ σήμερα CREDIT: MEDICAL HAIR RESTORATION CLINIC

Όπως είπαμε, ο Κλάτενμπεργκ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν τολμήσει κάτι ανάλογο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα ή κόμπλεξ να συζητήσουν ελεύθερα γι αυτό.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ από αρκετά νεαρή ηλικία είχε θέμα με το τριχωτό της κεφαλής και ξόδεψε περισσότερα από 35.000 ευρώ για να αποκτήσει μαλλιά. Μάλιστα δεν είχε διστάσει να το αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η εμφύτευση μαλλιών του Κλάτενμπεργκ ντρέπεται μπροστά σε αυτή του Κόντε

Το ίδιο έχει πράξει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είχε παραδεχθεί σε συνέντευξη του, ενώ ο Πορτογάλος το πήγε ένα βήμα παρακάτω καθώς απέκτησε συνεργασία με την κλινική που έκανε την επέμβαση στη Μαδρίτη. Την ίδια κλινική που προτίμησε και ο Γάλλος, Ρομπέρ Πιρές. Την ίδια διαδικασία έχουν ακολουθήσει και οι Τσενκ Τοσούν, Λι Γκρίφιθς, Ραούλ Μεϊρέλες, Κάρλος Μαρτίνς, Ζοζέ Μποσίνγκουα.

Η εμφύτευση μαλλιών του Κλάτενμπεργκ ντρέπεται μπροστά σε αυτή του Κόντε
Η εμφύτευση μαλλιών του Κλάτενμπεργκ ντρέπεται μπροστά σε αυτή του Κόντε

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είχε κάνει την ίδια επέμβαση όταν έπαιζε στην Τσέλσι, ενώ το πρόβλημα για τον Γουέσλι Σνάιντερ ξεκίνησε κάπου τη σεζόν 2013-14 και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς με εμφύτευση. Οι Άντρος Τάουνσεντ, Νταβίδ Σίλβα και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είδαν επίσης το πρόβλημα μαλλιών να τους χτυπά την πόρτα, αλλά φρόντισαν να διορθώσουν την εικόνα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα προπονητή που ακολούθησε την μέθοδο της εμφύτευσης και μάλιστα τρεις φορές, είναι ο Αντόνιο Κόντε. Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ο άλλοτε τεχνικός των Γιουβέντους, Τσέλσι και νυν της Ίντερ, έκανε δύο επεμβάσεις στην Ιταλία, που δεν πήγαν και τόσο καλά. Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι τον Καναδά και την διάσημη κλινική Hasson and Wong, όπου απέκτησε το αποτέλεσμα που είναι ορατό σήμερα...

Η εμφύτευση μαλλιών του Κλάτενμπεργκ ντρέπεται μπροστά σε αυτή του Κόντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK