Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή

Αυτοί είναι οι έντεκα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να ξεκινήσουν κόντρα στον Ηρακλή. Λέτο και Μπεργκ μαζί στη γραμμή κρούσης. Εκτός αποστολής ο Κλωναρίδης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενδεκάδα με τον Σεμπαστιάν Λέτο στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση παρατάσσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη σαββατιάτικη (11/3), πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, δεν κρίθηκε από τον Εβρίτη τεχνικό ετοιμοπόλεμος κι έτσι έμεινε εκτός της τελικής 18άδας μαζί με τον Χατζηγιοβάνη. Ο Κλώνα μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος από τον υψηλό πυρετό χωρίς δυνάμεις. Από εκεί και πέρα ο Ουζουνίδης ξεκινάει τους Γιώργο Κουτρουμπή και Δημήτρη Κουρμπέλη στην άμυνα.

Ο 48χρονος τεχνικός, διατήρησε τον Κουρμπέλη στα μετόπισθεν, απ’ τη στιγμή που δεν έχει στη διάθεσή του τον Μολέδο (εκτίει δεύτερη αγωνιστική της ποινής του) και Ευαγγέλου (έμεινε στην Αθήνα, λόγω ίωσης), με τον «Κούτρου» να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω απ’ τα «πράσινα» γκολπόστ, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν εκ νέου οι Ζέκα και Λουντ. Στα «φτερά» της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Βιγιαφάνιες (δεξιά) και Εμποκού (αριστερά), ενώ όπως είπαμε οι Λέτο και Μπεργκ θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο του Παναθηναϊκού. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στιλ, Μαρινάκης, Μέστο, Μολίνς, Ρέις, Τελάντερ και Μπουμάλ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ.

Στον πάγκο οι: Στιλ, Μόλινς, Μαρινάκης, Ρέις, Μπουμάλ, Μέστο, Τελάντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK