Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Ουζουνίδης αποφάσισε λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ να εμπιστευτεί εκ νέου τον 19χρονο στόπερ δίπλα στον Τελάντερ – Στο βασικό σχήμα και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αντί του Μπουμάλ, ο Μαρινάκης στο δεξιό άκρο της πράσινης άμυνας.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
berg ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Μπεργκ.

Στον πάγκο οι: Στιλ, Ρέις, Χουχούμης, Μπουμάλ, Σάμπα, Χατζηγιβάννης, Ρινάλντι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να εμπιστευτεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον 19χρονο Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος μπαίνει στα… βαθιά και είναι βασικός στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του, κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίστηκε πολύ για το σχήμα που θα ξεκινούσε στο μεγάλο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ελέω των πάρα πολλών απουσιών και των πληγμάτων που υπέστη τις τελευταίες ημέρες το «τριφύλλι» με τους τραυματισμούς των Μολέδο, Κουτρουμπή και Μέστο (θλάση ο τελευταίος) στο δικέφαλο.

Εν τέλει, κατόπιν σύσκεψης με τους συνεργάτες του λίγες ώρες πριν από το κυριακάτικο (15/1) ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποφάσισε να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον νεαρό στόπερ, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά την περασμένη Πέμπτη στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Από εκεί και πέρα, δεδομένων των απουσιών των Κουλιμπαλί και Μέστο απ’ το δεξιό άκρο της «πράσινης» άμυνας, ο Εβρίτης τεχνικός πήγε στην πιο λογική επιλογή του Νίκου Μαρινάκη, αντί του Ρέις, με τον Κουρμπέλη να παραμένει στον άξονα δίπλα στον Λουντ. Στο τέρμα θα πάρει θέση και πάλι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος (αντί του Μπουμάλ) και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ το επιθετικό δίδυμο (στο «πράσινο» 4-4-2) θα συνθέσουν και πάλι οι Σεμπαστιάν Λέτο και Μάρκους Μπεργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK