Η ενέργεια του Νεϊμάρ που τον έφερε πιο κοντά στη Ρεάλ

Έχει ακουστεί αμέτρητες φορές ότι Νεϊμάρ και Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθούν να βρουν τρόπο να "ενώσουν" τις δυνάμεις τους. Δείτε όμως τι έκανε ο αστέρας της Παρί που προκάλεσε πληθώρα σχολίων για επικείμενη μεταγραφή του στη "Βασίλισσα" (PHOTOS).

PSG's Neymar, runs with the ball during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
PSG's Neymar, runs with the ball during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Το περασμένο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε μετατραπεί σε σήριαλ, απασχολόντας τα Μέσα για πολύ καιρό. Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και τώρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την απόκτησή του.

Άλλωστε, και το 2013 η "Βασίλισσα" είχε μπει στο κόλπο για την αγορά του Βραζιλιάνου από τη Σάντος, όμως οι "μπλαουγκράνα" είχαν καταφέρει τότε να τον πείσουν να μεταβεί στη Βαρκελώνη, ώστε να υπογράψει στην καταλανική ομάδα.

Ύστερα από 5 χρόνια, ο 26χρονος "καλοβλέπει" τους "μερένχες", μια και δεν φαίνεται ευχαριστημένος με τη "μετακόμισή" του στο Παρίσι και σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ισπανία για λογαριασμό των Μαδριλένων, δείχνοντάς το με μία ενέργειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να ακολουθήσει στο Instagram τον αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, στο ... ξαφνικό. Το follow αυτό, το οποίο έγινε λίγο αργότερα αντιληπτό από πολλούς ποδοσφαιρόφιλους, σχολιάστηκε έντονα, καθώς τους έβαλε σε σκέψεις για επικείμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Και ίσως να αποδειχτεί όντως πως κάτι τέτοιο προμηνύει το μέλλον του Βραζιλιάνου, αφού πέρσι ο Μέσι ήταν αυτός που "φανέρωσε" τη πώλησή του στην Παρί, σβήνοντας από το προσωπικό του Instagram, όλες τις φωτογραφίες, όπου απεικονιζόταν μαζί με τον Λίο ο Νεϊμάρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ FOLLOW ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΣΤΟΝ ΡΑΜΟΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ:

ΤΟ DELETE ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017:

News 24/7

24MEDIA NETWORK