Η ένταση και οι "μαύρες" στιγμές

To 5-0 του Νοεμβρίου του 2010 άφησε πολλές ανοιχτές πληγές ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ένταση όχι μόνο κορυφώθηκε, αλλά πολλές φορές βγήκε εκτός ορίων. Είδαμε αντιπάλους να τσακώνονται, συμπαίκτες να λογοφέρνουν και τον Ζοσέ Μουρίνιο να κλέβει τη δόξα των υπολοίπων με κίνηση Kill Bill.

Η ένταση και οι "μαύρες" στιγμές

Μουρίνιο και συρράξεις πάνε χέρι χέρι

Ο Πορτογάλος τεχνικός μας χάρισε ίσως το κορυφαίο στιγμιότυπο έντασης στα 7 ντέρμπι του 2011. Στον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ μιμείται την Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill και βάζει το δάκτυλό του στο μάτι του βοηθού του Γουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα. Η τιμωρία του από την ομοσπονδία έρχεται ως επακόλουθο, με τον Πορτογάλο να παραδέχεται τελικά την ενοχή του.

Στο ίδιο ματς οι κάμερες τον συλλαμβάνουν στο τέλος να ξεσπά πάνω στον Φάμπρεγας για μία ακόμα ήττα της ομάδας του από τη Μπαρτσελόνα.

Η απρόσμενη αντίδραση

Μία από τις ελάχιστες φορές που ο Λιονέλ Μέσι βγαίνει εκτός εαυτού. Στο 1-1 του πρωταθλήματος δίνει το δικαίωμα να ακουστούν και γι’ αυτόν τα πρώτα αρνητικά σχόλια.

Τα Όσκαρ ηθοποιίας

Αυτά ανήκουν κυρίως στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι προσπάθησαν ουκ ολίγες φορές να εκμαιεύσουν αποβολές των αντιπάλων τους. Ιδού και τα πειστήρια:

Όταν η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο

Η αλήθεια είναι ότι ο Πέπε έπαιξε επάξια το ρόλο του εμπρηστή από τη στιγμή που του "ζητήθηκε" αυτό. Ο Βραζιλιάνος αντέδρασε άσχημα στον τελικό του κυπέλλου και όσο και αν προσπάθησε μετά να... τα μαζέψει είχε ήδη υποπέσει σε ένα μεγάλο σφάλμα. Απέδειξε όμως και μερικές μήνες αργότερα ότι είναι δύσκολο να διορθωθεί.

Λίγο πιο προσεκτικός ήταν ο Μπουσκέτς, αλλά στην άνανδρη λεκτική επίθεσή του προς τον Μαρσέλο η κάμερα τον πρόδωσε. Ο Βραζιλιάνος δεν ξέχασε και αντέδρασε αρκετούς μήνες αργότερα.

Στο δεύτερο του Σούπερ Καπ ο Βίγια ζήλεψε τη δόξα του Ρόκι και προσέθεσε άλλη μία μελανή στιγμή στις κόντρες των δύο ομάδων.

Το ξέσπασμα του Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας έχει σώσει ουκ ολίγες φορές τη Ρεάλ Μαδρίτης από δύσκολες καταστάσεις. Στον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ του Αυγούστου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK