Η εντολή του Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ

Στην ανάλυση του αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη ο Κετσπάγια στάθηκε στα καλά διαστήματα της ΑΕΚ στο ματς, στα μέτρα που… χάθηκαν και στις πιο εύκολες ευκαιρίες για γκολ που σπαταλήθηκαν.

Η εντολή του Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ

Τις δύο προηγούμενες μέρες στα Σπάτα με λίγη μεγαλύτερη… έμφαση την Τετάρτη, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του την εμφάνισή της ΑΕΚ στον αγώνα με την Ξάνθη με τη βοήθεια βίντεο. Ο προπονητής και οι παίκτες είδαν -ξανά- μονταρισμένο υλικό στο οποίο αποτυπωνόταν η εικόνα που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» στον αγώνα της Κυριακής, προκειμένου να υπογραμμιστούν τα θετικά στοιχεία αλλά και να εντοπιστούν καλύτερα οι όποιες δυσλειτουργίες.

"Mείνετε ψηλά, μη χάνετε μέτρα"

Βλέποντας τον αγώνα -και- στο βίντεο, αρκετοί ήταν αυτή που διαπίστωσαν ακόμα περισσότερο ότι η ΑΕΚ είχε κάποια πολύ καλά διαστήματα στο ματς της πρεμιέρας, αλλά ιδιαίτερη κουβέντα έγινε για την ανάγκη για να αναπληρώσει η ομάδα τα νεκρά διαστήματα που έβγαλε στο ματς της πρεμιέρας. Ο Κετσπάγια στάθηκε στο γεγονός ότι ομάδα του έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να μένουν ψηλά για να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να παίρνει αυτός την μπάλα για να κάνει παιχνίδι.

"Σπαταλήσαμε τις πιο εύκολες φάσεις, θέλει προσοχή"

Βέβαια στο ματς με την Ξάνθη υπήρχε μια ιδιομορφία, αφού η «Ένωση» είχε συνέχεια το προβάδισμα τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θέλει να αφήνει μέτρα η ομάδα του, ιδιαίτερα στους αγώνες που δίνει μέσα στην έδρα της. Ειδική κουβέντα από τον Τιμούρ, έγινε και για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ στο ματς, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του «Μπορεί να σκοράραμε εντυπωσιακά γκολ αλλά τις πιο εύκολες ευκαιρίες που βρήκαμε στο ματς, τις σπαταλήσαμε…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK