Η εορταστική φωτογραφία του Μπανέγα που εξόργισε τους Αργεντίνους!

Η Αργεντινή κινδυνεύει με έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2018, παρόλα αυτά ο Έβερ Μπανέγα έχει χρόνο για πάρτι! Έλα όμως που έγινε γνωστή η έξοδός του...

Argentina's Ever Banega, center, fights for the ball wth Peru's Jefferson Farfan, as referee Wilton Pereira looks on during a World Cup qualifying soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Ever Banega, center, fights for the ball wth Peru's Jefferson Farfan, as referee Wilton Pereira looks on during a World Cup qualifying soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η Αργεντινή όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνει να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με την "λευκή" ισοπαλία με το Περού να την αφήνει στην 6η θέση της προκριματικής φάσης στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, κάτι που σημαίνει πως αν παραμείνει εκεί και στο φινάλε δεν θα παίξει ούτε στα μπαράζ.

Πλέον, ο αγώνας με τον Ισημερινό έχει το χαρακτήρα "τελικού" για την ομάδα του Χορχέ Σαμπαόλι, με το άσχημο πάντως να είναι πως το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Η εορταστική φωτογραφία του Μπανέγα που εξόργισε τους Αργεντίνους!

Και αυτό γιατί πέρα από τη μόνιμη γκρίνια το τελευταίο διάστημα ήρθε και μία φωτογραφία του Έβερ Μπανέγα να ρίξει "λάδι στη φωτιά.

Την επομένη της "γκέλας" με το Περού θέλησε να χαλαρώσει μέσω δημόσιας εξόδου μαζί με τη σύζυγό του Βαλέρια Χουάν, σε γιορτή που διοργάνωσε η φίλη του Σοφία Σόσα, με μία φωτογραφία του να διαρρέει και τα social media να παίρνουν φωτιά...

Εννοείται από εξοργισμένους Αργεντινούς που δεν έχασαν την ευκαιρία να του ασκήσουν σκληρή κριτική για το γεγονός πως δεν πήρε και τόσο κατάκαρδα το άσχημο αποτέλεσμα με το Περού, με το οποίο η "αλμπισελέστε" απειλείται με ντροπιαστικό αποκλεισμό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK